- 90,576
- 100,119
- 113
fener macı 1-1 olursa ben 200 kazanıyom sımdı dost oraya acıklık getırır mısın
Diğer 2 maç gelmezse Sinandan alırsın dostfener macı 1-1 olursa ben 200 kazanıyom sımdı dost oraya acıklık getırır mısın
tamam dost guzel ıs ben her turlu yunus emreyı kıvırdım o zamanDiğer 2 maç gelmezse Sinandan alırsın dost
Diğer 2 maç gelirse 500 fix mi😂😂Diğer 2 maç gelmezse Sinandan alırsın dost
Hayatindibine 100 sana 300 dostDiğer 2 maç gelirse 500 fix mi😂😂
Casa pia nın kaleye geçeyim de bilerek yiyeyimHayatindibine 100 sana 300 dost
Demekki fazla düşünmeden tahmin yapmak gerek dost üstüne düşmedin hemen geldi1-1 200 tl mı papara atar mısın payfıx kesıyo
gelse nolcak dost sadece geldiDemekki fazla düşünmeden tahmin yapmak gerek dost üstüne düşmedin hemen geldi
Dost burdan erhanı cıkar ben geldım@Hayatindibi @erhanbey22 @Sino16
Dostlar 8 ve sonrasına birer maç rica edeyim 1.50 üzeri olursa iyi olur bide geçenki gibi 3 küsür oran vermeyingelirse kişi başı 200 lira bol şanslar
oku bakalım mesajları dost oku da utanDost burdan erhanı cıkar ben geldım![]()
Verdiğin mac mı tuttu yoksaoku bakalım mesajları dost oku da utan
benım normal oynadıgım maclar tutar dost ben 4 oran asagısı pek oynamıorum yoksa para altında kalırımVerdiğin mac mı tuttu yoksa![]()
Kacirdikmi treni kuponu yaptinmiDemekki fazla düşünmeden tahmin yapmak gerek dost üstüne düşmedin hemen geldi
Hep para altımızda kalıyo dost bi kere de biz onun altında kalak dabenım normal oynadıgım maclar tutar dost ben 4 oran asagısı pek oynamıorum yoksa para altında kalırım
Bol sans kardes,