- 42,587
- 43,595
- 113
Var dost baronlara soruyorlarKolombiya da VAR mı varmış![]()
İsko atıcak dost bende don yokbuyur dost 27 at kesinti var 1761022313
Üyeler Arası Para alısverişi YASAK dost yoksa lafı olmaz demi @Shellacİsko atıcak dost bende don yok
Sevdim işareti at dedi bende 25₺ dedim
Kasa sensin iskoya dm at 500den göndersin
üyeler arası yasak baskanıma yazıyoz oda cevap vermıyo bu uyeler tas mı yıcek enişteÜyeler Arası Para alısverişi YASAK dost yoksa lafı olmaz demi @Shellac
Başkan konusu beni aşar enişte 🤣🤣🤣üyeler arası yasak baskanıma yazıyoz oda cevap vermıyo bu uyeler tas mı yıcek enişte
ÇArk çevir dost adam boşuna mi koydu onu orayaüyeler arası yasak baskanıma yazıyoz oda cevap vermıyo bu uyeler tas mı yıcek enişte
Cali iptal olduŞili başladı dostlar
cali iptal oldu diye kuponu takip etmiceksen yatabilirsin enişteCali iptal oldu
bi carkta sen koyda arada da onu cevırelım dostÇArk çevir dost adam boşuna mi koydu onu oraya
Mehmet Ali erbil gibisin enişte ceviriyon hepbi carkta sen koyda arada da onu cevırelım dost
Biz sonuna kadar takıp ederiz eniştecali iptal oldu diye kuponu takip etmiceksen yatabilirsin enişte
bi kuponda sen koy ortaya da biz de senin konuna böyle yazalım enişteBiz sonuna kadar takıp ederiz enişte
dost üzülür düşman güler böyle derde gülünür mü enişteDeneme bonusu bulamadım bulsaydım Bi kupon yapacaktım 🤣🤣
Orası kolombiyay dı dostCali iptal oldu