- 24,005
- 24,989
- 113
Torbacı olan değildir umarım hwhxhdsgBalıkçı Numan abiyi tanıyor musun sahilde Numan Duman![]()
Torbacı olan değildir umarım hwhxhdsgBalıkçı Numan abiyi tanıyor musun sahilde Numan Duman![]()
Dost karakola imzaya gidiyoruz zannetmiyorum yurtdışına cikmama izin vereceklerini orda mi yasiyorsun kompleBilmiyorum ki ama çıkarsın nolacak ki
O zaman izin olmayabilir doğru dost.evet şu anlık buralardayım 1 sene oldu şu dönmeyi düşünmüyorumDost karakola imzaya gidiyoruz zannetmiyorum yurtdışına cikmama izin vereceklerini orda mi yasiyorsun komple
Balıkesir erdemitte sahilde lokantası olan işte balıkçı Numan cezaevinde birlikte yattik çok kral adamdi bu yasadan o da çıktı kendimi toplasam onun restorana gidecem insallahTorbacı olan değildir umarım hwhxhdsg
Ne işle mesgulsun dost oralarda Sırbistan sıkıntı değil mi yaO zaman izin olmayabilir doğru dost.evet şu anlık buralardayım 1 sene oldu şu dönmeyi düşünmüyorum
Valla normalde bu kadar sahada kalmazdı. Curry falan da yok becerip şut sokamıyo golden çok düşük skorlu oldu maçDouble double 2.25 oran çok bedava değil mi ahahaha
Çok düşük skorlu olması ruddy abimin daha çok ribaund almasına sebep olduValla normalde bu kadar sahada kalmazdı. Curry falan da yok becerip şut sokamıyo golden çok düşük skorlu oldu maç
İlk yarı gelirse nba'yi zirvede bırakırım double double bahsimle ahahah
Döner işi dost ama 1 aydır kapalı dükkan. Sıkıntı değil aksine güzel memleket bitince denetim çık gel misafirim ol şu an zaten havaalanın dibindeyim uçaktan paraşütle atlasan benim evin üstüne düşersin dk başı uçak kalkıp iniyor zaten başım dikildi😃Ne işle mesgulsun dost oralarda Sırbistan sıkıntı değil mi ya
Valla iyi yakalamışsın tebrikler. Bende 5de 4 yaptım ama gidip gelmeyeni koyduk kupona malesef kayıp olduÇok düşük skorlu olması ruddy abimin daha çok ribaund almasına sebep olduherkes kendine yakışanı yapar dost hshdjdd
Akçaya marina restaront diyon galiba gayrimeşru takılıyor baya o sahil kenarında bizimBalıkesir erdemitte sahilde lokantası olan işte balıkçı Numan cezaevinde birlikte yattik çok kral adamdi bu yasadan o da çıktı kendimi toplasam onun restorana gidecem insallah
Sana dediğim 9 oran geldi oynayamadıkValla iyi yakalamışsın tebrikler. Bende 5de 4 yaptım ama gidip gelmeyeni koyduk kupona malesef kayıp oldu
Para yoktu mat kod 30 ödemese 100 falan olsa basardımSana dediğim 9 oran geldi oynayamadık
Denetim bitane kadar açıkta ki dosyalar gelir 😅 disardayken yeni yasayi bekliyoruz gene çıkacak bisiler bu ülkede her an herşey olabilir seçim yaklasiyorDöner işi dost ama 1 aydır kapalı dükkan. Sıkıntı değil aksine güzel memleket bitince denetim çık gel misafirim ol şu an zaten havaalanın dibindeyim uçaktan paraşütle atlasan benim evin üstüne düşersin dk başı uçak kalkıp iniyor zaten başım dikildi😃
Oynasak gelmezdi zaten bosverPara yoktu mat kod 30 ödemese 100 falan olsa basardım
Kimden gittin dostValla iyi yakalamışsın tebrikler. Bende 5de 4 yaptım ama gidip gelmeyeni koyduk kupona malesef kayıp oldu