- 2,728
- 2,168
- 113
Dostlar kupon geldi ben yavaştan kaçayım hepinize teşekkür ederim sohbet muhabbet için yarın gün içinde ben duruma göre bir kaç dosta ulaşırım burdan kendinize iyi bakın hayırlı sabahlar ❤✅
Allah'a emanet TebriklerDostlar kupon geldi ben yavaştan kaçayım hepinize teşekkür ederim sohbet muhabbet için yarın gün içinde ben duruma göre bir kaç dosta ulaşırım burdan kendinize iyi bakın hayırlı sabahlar ❤✅
Hayırlı sabahlar kardeşim ulasmasan da olur banaDostlar kupon geldi ben yavaştan kaçayım hepinize teşekkür ederim sohbet muhabbet için yarın gün içinde ben duruma göre bir kaç dosta ulaşırım burdan kendinize iyi bakın hayırlı sabahlar ❤✅
İyi geceler dost tebrikler tekrardanDostlar kupon geldi ben yavaştan kaçayım hepinize teşekkür ederim sohbet muhabbet için yarın gün içinde ben duruma göre bir kaç dosta ulaşırım burdan kendinize iyi bakın hayırlı sabahlar ❤✅
Tebrikler dost hayırlı sabahlarDostlar kupon geldi ben yavaştan kaçayım hepinize teşekkür ederim sohbet muhabbet için yarın gün içinde ben duruma göre bir kaç dosta ulaşırım burdan kendinize iyi bakın hayırlı sabahlar ❤✅
Tebrikler doatAlperen Şengün >( 6 asist )
L.Doncic >( 4 tane 3lük)
Payton Pritchard >( 15 sayı)
Rudy Gobert > ( Double Double )
Toplam oran: 11.5 BOL ŞANSLAR✓
Günaydın cannnTebrikler dostum
Dost sende Gece Vardiyasındasın Herhalde 😂Tebrikler dostum
Ne favorisi dost butlerın kariyerş bitti nerdeyse curryde yoktu zaten bugun zaten cury yoksa patates goldenGolden state yediği farka bak favori takım bide
Hayirli olsunLaaaaaan son 1.32 vardı be aslanım durant adamsın adam ❤❤