Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dizi - Film Paylaşım Yeri

amm01963

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
220
43
Müthiş ötesi.
Özellikle belgesel seven arkadaşlar için.

- Şempanze İmparatorluğu (Netflix)

Cumali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,073
665
113
Kapıdaki düşman

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
520
113

Tam bir zaman kaybı ya.D ark vardı buna benzer, yıllar sonra eve dönen bir kızın garip bir dansla evren değiştirdiği bir bir dizi vardı hepsini izledim.Lost'ta sonradan diziye dahil olan biri vardı yanılmıyorsam onuda başrol yapmışlar. Gizem tamam da fazla Gizem de boğuyor ya.

İzlediğime pişman oldum bu diziyi. Şimdi bulamıyorum platformlarda Fringe'ye bir daha başlayacağım.
O bitince bir doz daha Sherlock alırım miss 🙂🙂

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,117
3,738
113
film: benkimim
dizi : ınto the night

harez55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
453
83
Filmin sonuna kadar anlayamayacagıniz ters köşe bir film isterseniz bunu deneyin
"The other"

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,706
1,706
113
Yerli dizi olarak halka dizisi
Yabancı dizi olarak the 100
İzleyin

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
452
173
43
The Wire, bir polisiye dizisinden çok daha fazlası; koca bir şehrin, Baltimore’un anatomisidir. Sokaktaki uyuşturucu satıcısından liman işçisine, siyasetçiden öğretmene kadar sistemin her çarkını inceleyen bu yapım, modern dünyanın nasıl işlediğini (veya işlemediğini) suratınıza çarpan bir başyapıt. Burada ucuz aksiyon sahneleri veya "iyiler-kötüler" ayrımı yok; sadece tüm çıplaklığıyla insan doğası ve sistemin çürümesi var. İlk birkaç bölümün ağırlığına sabrederseniz, televizyon tarihinin en zeki, en katmanlı ve en gerçekçi hikayesiyle ödüllendirilirsiniz. Hayatınızda izleyeceğiniz en iyi senaryo matematiğine hazır olun.

Ekli dosyalar

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
934
293
63
The Wire, bir polisiye dizisinden çok daha fazlası; koca bir şehrin, Baltimore’un anatomisidir. Sokaktaki uyuşturucu satıcısından liman işçisine, siyasetçiden öğretmene kadar sistemin her çarkını inceleyen bu yapım, modern dünyanın nasıl işlediğini (veya işlemediğini) suratınıza çarpan bir başyapıt. Burada ucuz aksiyon sahneleri veya "iyiler-kötüler" ayrımı yok; sadece tüm çıplaklığıyla insan doğası ve sistemin çürümesi var. İlk birkaç bölümün ağırlığına sabrederseniz, televizyon tarihinin en zeki, en katmanlı ve en gerçekçi hikayesiyle ödüllendirilirsiniz. Hayatınızda izleyeceğiniz en iyi senaryo matematiğine hazır olun.
Sağdaki çocuk Michael B. Jordan bu sene Oscar kazandı 😊 Müthiş dizidir çok da oyuncu çıkarmıştır.