Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğalgaz Hakkında 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,030
2,774
113
Dostum kusura bakma yorum yapacağım vallahi durumum olsa sana yardımcı olurdum borç verirdim de ay sonu benim de durumum yok

Burada milletten yardım bekleyeceğine çık dışarıya aralıksız bir 10 saat boyunca karton plastik şişe topla hurdacıya sat 2 günde maksimum 5 bine yakın para toplarsın

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,238
2,452
113
Forumda neyin ne olduğundan senden daha fazla bilgim olduğuna emin olabilirsin
İyide Forumda senin gibi çok kişi vardır. O zaman faturasını ödemeyen herkes bunun gibi konu açsın olur mu öyle.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,665
6,574
113
Dostum bende çalışmıyorum Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ben geçen laptopumu sattım mecbur insanlara muhtaç olma da ne yaparsan yap varsa imkanın öyle bir şekilde bir şey yap ama kimseye muhtaç olma insanlar iki yüzlü birine defalarca kazandığım da para attım bi çekim yapcaktım geçen para istedim ben kimseye bişey vermiyorum dedi kendimi keriz hissettim 👍

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
520
113
İyide Forumda senin gibi çok kişi vardır. O zaman faturasını ödemeyen herkes bunun gibi konu açsın olur mu öyle.
Öyle bişey olursa ardı arkası gelmez herkez konu açıp para ister bellili bu arkadaş zora düşmüş faturasını ödeyememiş ah be dostum evlisin hala neden kumar oynuyorum diye sor kendine

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,238
2,452
113
Öyle bişey olursa ardı arkası gelmez herkez konu açıp para ister bellili bu arkadaş zora düşmüş faturasını ödeyememiş ah be dostum evlisin hala neden kumar oynuyorum diye sor kendine
Onu diyorum işte. Her zora düşen böyle konular açarsa olur mu? @Shellac @Daimon yanlış mı düşünüyoruz doğru mu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...