- 4,249
- 2,464
- 113
Forumda ne olursa olsun para muhabbeti yasak birde konu açmışsınBilmediğin işlere atlama dostum adam kupon tutturdu para attı rolling yap diye kendi paramızla oynamadik
Forumda ne olursa olsun para muhabbeti yasak birde konu açmışsınBilmediğin işlere atlama dostum adam kupon tutturdu para attı rolling yap diye kendi paramızla oynamadik
Forumda neyin ne olduğundan senden daha fazla bilgim olduğuna emin olabilirsinForumda ne olursa olsun para muhabbeti yasak birde konu açmışsın
Yoo öyle bişeybben kırdım daha önce sadece 200 400tl faturaya fazladan yazıyorlarHapıs cezası var sakın
İyide Forumda senin gibi çok kişi vardır. O zaman faturasını ödemeyen herkes bunun gibi konu açsın olur mu öyle.Forumda neyin ne olduğundan senden daha fazla bilgim olduğuna emin olabilirsin
Öyle bişey olursa ardı arkası gelmez herkez konu açıp para ister bellili bu arkadaş zora düşmüş faturasını ödeyememiş ah be dostum evlisin hala neden kumar oynuyorum diye sor kendineİyide Forumda senin gibi çok kişi vardır. O zaman faturasını ödemeyen herkes bunun gibi konu açsın olur mu öyle.