Günaydın Reis hadi attir bi golYettim reis günaydın
Bol şanslar reisLeon 2.5 üst
Doradas 0.5 üst
1 kisi özelden ulaşılır
Milleti anlamıyorum dun o kadar dağıtım yaptım biliyorsun. İlk ödül yolladığım adam ikincisinde ödül almayanlara öncelik verdim deyince vermiş veristirmjs. Biri payfix istedim iban atmis bende olmaz dedim sadece payfix dedim yok deyince başkasına attım ona şikayet edeceğim şuna edeceğim nereye edersen et dedimYettim reis günaydın
İnsanlar nankör reisMilleti anlamıyorum dun o kadar dağıtım yaptım biliyorsun. İlk ödül yolladığım adam ikincisinde ödül almayanlara öncelik verdim deyince vermiş veristirmjs. Biri payfix istedim iban atmis bende olmaz dedim sadece payfix dedim yok deyince başkasına attım ona şikayet edeceğim şuna edeceğim nereye edersen et dedim
Dep atıcak gibi72 gole son 3 dk
Kim atarsa atsın reis biri saplasundaDep atıcak gibi
Kumar insanları ne hale getiriyor işte. Kime şikayet edersen et deseydinMilleti anlamıyorum dun o kadar dağıtım yaptım biliyorsun. İlk ödül yolladığım adam ikincisinde ödül almayanlara öncelik verdim deyince vermiş veristirmjs. Biri payfix istedim iban atmis bende olmaz dedim sadece payfix dedim yok deyince başkasına attım ona şikayet edeceğim şuna edeceğim nereye edersen et dedim