Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dogus / Kasa 3000 Hedef 20000 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,504
24,242
113
Kendim sabah yorum yaptım 1 1 biter uzatmaya gider diye oynayamadık . Uzatma olursa İngiltere atar ve eler

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,322
38,943
113
Kendim sabah yorum yaptım 1 1 biter uzatmaya gider diye oynayamadık . Uzatma olursa İngiltere atar ve eler
La buun şartını tamamladim bu ekleme oluçak mi sencekim ⚡Lightning Uzatma süresi 1️⃣2️⃣ dakika!

🇪🇺 Hollanda - İngiltere karşılaşmasının 90 dk. sonuna 7 dakika uzatma süresi eklenmesi durumunda etkinlik kurallarını ve şartlarını yerine getirip toplam uzatma süresini 1️⃣2️⃣ dakika olarak tahminde bulunan üyeler 2000₺ nakit ödül kazanacaktır.

Toplam uzatma süresi1️⃣2️⃣ dakika olmaması durumunda, toplam uzatma süresini doğru tahminde bulunarak şartları sağlayan katılımcılar uzatma süresi x 100₺ Freebet ödül tanımlanacaktır!

⚠ Hak kazanılan ödüller 3 iş günü içerisinde kazananların hesaplarına tanımlanacaktır!

Kurallar Ve Şartları Okumak İçin
➡ TIKLA ⬅

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,322
38,943
113
Muro seninde benim gibi kafa güzel herhalde. Bitti mac 😅
Kral ⚡Lightning Uzatma süresi 1️⃣2️⃣ dakika!

🇪🇺 Hollanda - İngiltere karşılaşmasının 90 dk. sonuna 7 dakika uzatma süresi eklenmesi durumunda etkinlik kurallarını ve şartlarını yerine getirip toplam uzatma süresini 1️⃣2️⃣ dakika olarak tahminde bulunan üyeler 2000₺ nakit ödül kazanacaktır.

Toplam uzatma süresi1️⃣2️⃣ dakika olmaması durumunda, toplam uzatma süresini doğru tahminde bulunarak şartları sağlayan katılımcılar uzatma süresi x 100₺ Freebet ödül tanımlanacaktır!

⚠ Hak kazanılan ödüller 3 iş günü içerisinde kazananların hesaplarına tanımlanacaktır! Bunu anlamadım eklencekmi sence yatırım şartını bugün geturdik

Kurallar Ve Şartları Okumak İçin
➡ TIKLA ⬅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...