- 5,217
- 7,398
- 113
2. yarı başladı
28 reis hayırdır ne olduKaç yaşındasın reis 🤭😀
28 yaşındaymış da yaş ile ne alakası var dost onu anlamadımKaç yaşındasın reis 🤭😀
Yok anahtar annemde deyince küçük yaşta sandım 😁28 reis hayırdır ne oldu
Umarım knka 😀😀 dm.atan olmuyor 😀ben müsaadenizle dışarı gezmeye çıkıyorum telefondan takip edeceğim gol olursa geliriz , dağıtım için dm kutularına uğrarız
Sana mı sorduk kardesim28 yaşındaymış da yaş ile ne alakası var dost onu anlamadım![]()
Abi diyecekmis 😀28 yaşındaymış da yaş ile ne alakası var dost onu anlamadım![]()
hocam sen markette kasiyer değilmisin nasıl hep burdasın patronlar kızmıyomu hocam kovulcan dikkat et28 yaşındaymış da yaş ile ne alakası var dost onu anlamadım![]()
Kasiyer olabilirhocam sen markette kasiyer değilmisin nasıl hep burdasın patronlar kızmıyomu hocam kovulcan dikkat et
Part time çalışıyor demek ki dost 😀hocam sen markette kasiyer değilmisin nasıl hep burdasın patronlar kızmıyomu hocam kovulcan dikkat et
BolsansAdım 2 ( Son Adım)
Ekli dosyayı görüntüle 167043
Patron da olabilir😁Part time çalışıyor demek ki dost 😀
Sanane bilader bugün izin günülm sana mı soracağım kaç saat forumda takılacağimihocam sen markette kasiyer değilmisin nasıl hep burdasın patronlar kızmıyomu hocam kovulcan dikkat et
Benim patronda dahil alayının .... adam her aylığı geciktiriyorPatron da olabilir😁
Her forumda böyle gereksiz insanlar.Sanane bilader bugün izin günülm sana mı soracağım kaç saat forumda takılacağimi
Niye kiBenim patronda dahil alayının .... adam her aylığı geciktiriyor
Hade bakalim2. yarı başladı
Böl sans dostROL 1 alt devam
Ekli dosyayı görüntüle 167024
Şeref yoksununun önde gideni piyasada iş yok diye alttan alıyoruz adamın 3 dükkanı varmış market tarzında bir tane vaktin de alan çalışanı yok cuma günü vereceğim dedi bekliyoruzNiye ki