- 16,799
- 5,027
- 113
Yeess eline sağlık ciddenyeşili yakabiliriz @Shellac
Yeess eline sağlık ciddenyeşili yakabiliriz @Shellac
boşa mı westte master olduk agaaaYeess eline sağlık cidden
İzledim zaten bütün buff lari verdiler hep ona killerde onda kalınca hyper Carry olarak herkesi tekledi 👌👌danny 1v9 attı resmen oyunu nereden çevirdi adam ya bi tristana bu kadar mükemmel oynanabilirdi![]()
Tebrikler dostyeşili yakabiliriz @Shellac
Yapma be elo boost yapiyon mu başkalarına ordan da para kazan bence 😜😜boşa mı westte master olduk agaaa![]()
yani vaktim oldukça çevremdekilere yapıyorum ama profesyonel olarak yapamıyorum çalıştığım içinYapma be elo boost yapiyon mu başkalarına ordan da para kazan bence 😜😜
Ben westte plat üstüne çıkamadım jungler oynuyordum yeni değişen haritada jungler a adapte olamadım bı turlu mid lanet olmaya başladım@doghan197 daha bu sezon ben dia 3 de kaldım giremiyorum oyuna çok kısıtlı arada giriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 167898
Kolay gelsin kankam evet ben iş haline dönüştür demiştim😇yani vaktim oldukça çevremdekilere yapıyorum ama profesyonel olarak yapamıyorum çalıştığım için
leblanc otpyimBen westte plat üstüne çıkamadım jungler oynuyordum yeni değişen haritada jungler a adapte olamadım bı turlu mid lanet olmaya başladım
Nasıl kanser oynuyon kim bilir leblanc la 😂 bu arada karşı tank olsun olmasın farketmezleblanc otpyimben de mid mainim ama bu sıralar toplane oynuyorum , meta pickler atıyorum master olmak için
yok be dost maks 1-2 kere ölüyorum 15 16 kill alıyorum çok şey yapmamak lazım D:Nasıl kanser oynuyon kim bilir leblanc la 😂 bu arada karşı tank olsun olmasın farketmez
kupona güveniyor musun dostyarının kuponu isteyen değerlendirsin bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 167897
bende oynayacağım dost ama bi 10 dakika bekle sağlam kupon çıkartayımkupona güveniyor musun dost
yüksek basıcam dostbende oynayacağım dost ama bi 10 dakika bekle sağlam kupon çıkartayım