- 7,424
- 4,392
- 113
Bugün yine randevum vardı dostlar sabah 9 da gittim pskiyatri dosyami aldım rapor bölümünden ilaçlarımı degistirdi lycricaya yine başlattı lrica rexapin bide dulox yazdı
Geçmiş olsun. Bir an önce düzelirde başka konu açmazsin umarım.Bugün yine randevum vardı dostlar sabah 9 da gittim pskiyatri dosyami aldım rapor bölümünden ilaçlarımı degistirdi lycricaya yine başlattı lrica rexapin bide dulox yazdı
Sağolasın metin reisGeçmiş olsun. Bir an önce düzelirde başka konu açmazsin umarım.
İnan çok üzülüyorum sanaBugün yine randevum vardı dostlar sabah 9 da gittim pskiyatri dosyami aldım rapor bölümünden ilaçlarımı degistirdi lycricaya yine başlattı lrica rexapin bide dulox yazdı
gecmıs olsnBugün yine randevum vardı dostlar sabah 9 da gittim pskiyatri dosyami aldım rapor bölümünden ilaçlarımı degistirdi lycricaya yine başlattı lrica rexapin bide dulox yazdı
Sağolasın dostgecmıs olsn
Hocam öncelikle doktorunuzdan randevu alın bianda kesmeyin sakın doktor karar versin hocamGeçmiş olsun. Ben invega ve paxera kullanıyorum yıllardır. Ama kurtulmakta istiyorum. Ne yapabilirim hocam?
Banada bugün rexapin 10 mg verdi bu ilaç DHA öncede kullandım bildiğin ictigin zaman uyutmuyo direk bayıltıyo lyrica bide dulox verdiGeçmiş olsun. Ben invega ve paxera kullanıyorum yıllardır. Ama kurtulmakta istiyorum. Ne yapabilirim hocam?
Benimkilerde çok uyku ve ağırlık yapıyor ya. En çok o yüzden bırakmak istiyorum.Banada bugün rexapin 10 mg verdi bu ilaç DHA öncede kullandım bildiğin ictigin zaman uyutmuyo direk bayıltıyo lyrica bide dulox verdi
Hocam sknti işimiz rexapini kabul etmedim yinede yazdı bide reaxpinin mg ları varBenimkilerde çok uyku ve ağırlık yapıyor ya. En çok o yüzden bırakmak istiyorum.
Sağolasın dostgeçmiş olsun
adam klinik onaylı hasta üzülme şifa dile jdkdjdİnan çok üzülüyorum sana
Paxera birakmasi zor ya. Bırakırsan gün içinde 380 volt elektrik çarpıyor gibi gezersinGeçmiş olsun. Ben invega ve paxera kullanıyorum yıllardır. Ama kurtulmakta istiyorum. Ne yapabilirim hocam?
Doktor sana yapabileceği en büyük iyiliği yapmış 😂 bu ilaçları almak isteyip alamayan en az 100 kişi tanıyorumdurBugün yine randevum vardı dostlar sabah 9 da gittim pskiyatri dosyami aldım rapor bölümünden ilaçlarımı degistirdi lycricaya yine başlattı lrica rexapin bide dulox yazdı
Doktora youtube dan iki reels izlet keyfi yerine gelsin adamın