- 10,644
- 5,721
- 113
Lafı anlama yerin çok onemli bu konularda dikkatli olmakta fayda varİngiltere prensi ile mi konuşuyorum
Lafı anlama yerin çok onemli bu konularda dikkatli olmakta fayda varİngiltere prensi ile mi konuşuyorum
Yok bea takipShel sonra çaksın banı knk
Yoo değil benceŞimdi yazman bir işaret
Belki arka planda maçı izliyordurİnşallah gol gelmez adam nezaketen bile kimseye cevap vermiyor böyleleri kaybetmeli kuru olm az kaldı
Dah nasıl sinyal atabilirim awYoo değil bence
Ha haLafı anlama yerin çok onemli bu konularda dikkatli olmakta fayda var
Niye böyle yapıyor anlamıyorum normalde iyi adam ama kac haftadır triplerde hos görünmüyorİnşallah gol gelmez adam nezaketen bile kimseye cevap vermiyor böyleleri kaybetmeli kuru olm az kaldı
Olm adam sabahtan beri kaybediyor ne oynasa yatıyor belki pskolojisi bozulmuşturİnşallah gol gelmez adam nezaketen bile kimseye cevap vermiyor böyleleri kaybetmeli kuru olm az kaldı
Acilen psikoloğa gitmen lazım doktor
Son mesajlara bakarsan anlarsın demek istediğimi önce insanlikBelki arka planda maçı izliyordur![]()
baş harfi B olan sensin demiNiye böyle yapıyor anlamıyorum normalde iyi adam ama kac haftadır triplerde hos görünmüyor
İşte işaret yanlış anlaman lazım. 100-1 k yapmak için bile beklediğim biri var bu araDah nasıl sinyal atabilirim aw
Ben 110u 1 k yaparım haberin olsun kolay iş 10 oranİşte işaret yanlış anlaman lazım. 100-1 k yapmak için bile beklediğim biri var bu ara
Valla ben onların sececegi kişiler olduğunu senden öğrendim kanka ama sanmıyorum ben olduğumu benim Bol sans yazmama tepkime bile atmıyor 😂baş harfi B olan sensin demi
Kimseye atmıyor alınmaValla ben onların sececegi kişiler olduğunu senden öğrendim kanka ama sanmıyorum ben olduğumu benim Bol sans yazmama tepkime bile atmıyor 😂
Meksika u23 maçina %100 gelmeme ihtimali yok yazmaya devam etsin o zamanOlm adam sabahtan beri kaybediyor ne oynasa yatıyor belki pskolojisi bozulmuştur