- 39,346
- 32,991
- 113
Abiler olmuş kurabiyeLa benim olayım bu öyle yüksek kazanç peşinde değilim. Hobi olarak takılıyorum. Arada dostlara dağıtım yapıyoruz işte. Birde ben batıkken bana ulaşsalar daha bir iştahla dağıtım yapacam ama 😔
FerdiKadıoğlu
Abiler olmuş kurabiyeLa benim olayım bu öyle yüksek kazanç peşinde değilim. Hobi olarak takılıyorum. Arada dostlara dağıtım yapıyoruz işte. Birde ben batıkken bana ulaşsalar daha bir iştahla dağıtım yapacam ama 😔
@karkar92Abiler olmuş kurabiye
FerdiKadıoğlu
Pişmaniye değil miydi la puhhahhAbiler olmuş kurabiye
FerdiKadıoğlu
Ulaşırlar para yokken snaa nasıl ulaşalım 3 defa ban yedim 3 defa yazmistin bana bundan sonra kime verdiysen ondan istersin senden bir defa odul aldim onuda Ahmete pasladim parasi yoktu diyeLa benim olayım bu öyle yüksek kazanç peşinde değilim. Hobi olarak takılıyorum. Arada dostlara dağıtım yapıyoruz işte. Birde ben batıkken bana ulaşsalar daha bir iştahla dağıtım yapacam ama 😔
Mustafa fur... k....Abiler olmuş kurabiye
FerdiKadıoğlu
Ferdi şu 100 lira borcunu öde artık enflasyon aldı başını gidiyor
Telefon kapansın bu gece keyfine bak kardeşim yarın atarsın acelemiz yokYarım saat yokum para gelince sizde şarj sakata bağlamasin
3 katı geri verirdi belkiKart yerine bize takla attırdı puhjjahaa
500 lira ida bana taktı puajajajFerdi şu 100 lira borcunu öde artık enflasyon aldı başını gidiyor
başarabilrisinMaks çekim 5x canlı destekle savaştayim an itibariyle
3bin takla atsam ana parayı alamazdık3 katı geri verirdi belki![]()
egede bana taktı500 lira ida bana taktı puajajaj
sana ne kadar borcu var3bin takla atsam ana parayı alamazdık
Ben dahil o paraya ulaşım sadece şubeye gitmekle olur hahshsTelefon kapansın bu gece keyfine bak kardeşim yarın atarsın acelemiz yok
12sana ne kadar borcu var![]()
Mecazen kapansın Kardeşim anlasana puajajajBen dahil o paraya ulaşım sadece şubeye gitmekle olur hahshs
birde hangi yüzle yazıyor
Hadi byMecazen kapansın Kardeşim anlasana puajajaj
İşte takla attıracakmıs karttan çekip hepsini toplu verecekmişbirde hangi yüzle yazıyor![]()