- 13,509
- 5,991
- 113
Heyecandan badana yaptigim merdivenden düştüm
Gol olduktan sonra paylaştın. Olma öyle. Geçmiş olsun dedik . No bonus olacan doç birazdan betvaktinde hayırlı olsunMaç önü oranlara baktım ve geçmiş tecrübelere dayanarak evin golü var diye düşündüm
Şansa çabuk geldi
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var dostRoll dediğin böyle olur aq sabah bi başliyorlar gece bitiyor bak adam kuponu atmadan rol bitti 🤣😂
Doktor bey bol şans diliyorumKasa. 3.000 TL + 1.000 TL freebet
Hedef. Min 5.000 TL - Max 10.000 TL
Bol Şanslar
Normal kanka daha ilk yarı bitmeden ms alınca öyle oluyor oda haklı az basmıyor kuponlara 10 dk lık bahse riske girmek istemiyoreşrefin kuponları mübarek 2 saat sürüyor![]()
Boyuna dikkat edeydinHeyecandan badana yaptigim merdivenden düştüm
Boyumuz posumuz devrildi dostBoyuna dikkat edeydin
Adamın hakkını yemeyelim ama o yüksek oynuyor iyi de dağıtım yapıyoreşrefin kuponları mübarek 2 saat sürüyor![]()
Bu duvarı banalamalı mı yoksa badanalamamalımı dostHeyecandan badana yaptigim merdivenden düştüm
Anaammmm didşşdşdşAdamın hakkını yemeyelim ama o yüksek oynuyor iyi de dağıtım yapıyor
Yani 15 20 k basıyor bende olsam çeyrek bahsi almam diğer çeyrek kurtarma şansı olur çünküAdamın hakkını yemeyelim ama o yüksek oynuyor iyi de dağıtım yapıyor
BadanalamadiklarimizdanmisinizBu duvarı banalamalı mı yoksa badanalamamalımı dost
İnş yapmazlarGol olduktan sonra paylaştın. Olma öyle. Geçmiş olsun dedik . No bonus olacan doç birazdan betvaktinde hayırlı olsun
Bu duvarı boyuyak yoksa yokBadanalamadiklarimizdanmisiniz
Mis gibi dşdşdşlİnş yapmazlar
Ben paylaşana kadar gol gelmişmiydi dikkat etmedim. Bana da sürpriz oldu 🤣
öyle de kaybettiği zaman kötü 140-150 sayfa öğlen başlıyor akşam bitiyor ödül alamadıkları zaman da içten içten anladın senAdamın hakkını yemeyelim ama o yüksek oynuyor iyi de dağıtım yapıyor
Paylaştın gol geldi sjkdfİnş yapmazlar
Eyvallah yüksek oynuyor da 2 saat sürüyorsa iyiAdamın hakkını yemeyelim ama o yüksek oynuyor iyi de dağıtım yapıyor
Ben geçmiş olsun dediğim de gol geldiydi. Yaparlar 1 hafta uğrama . Yatırım yaptıktan sonra yapıyorlar zatenİnş yapmazlar
Aynen. Çok başıma geldi öyleYani 15 20 k basıyor bende olsam çeyrek bahsi almam diğer çeyrek kurtarma şansı olur çünkü