- 8,444
- 8,864
- 113
Evet. İlk çekimHangi site bu youcas mi oysa ödüyor
Evet. İlk çekimHangi site bu youcas mi oysa ödüyor
Evet youcasHangi site bu youcas mi oysa ödüyor
Benim hakkımı vericem biraz daha teşekkür edersen hwhdshsEyvallah teşekkür ederim kesene bereket kardeşim 🥰
Kolay havaleHangi yöntem verdin kanka
En son 74 k çektiğimde haram yedim o gün bugün dür haram yiyemedimBugunde haram yiyemedik o zaman bunada sukur puaha
Yarım saate öder kefil değilim whshsEvet. İlk çekim
Teşekkürler kesene bereket emeğine sağlık Varol kardeşim benim fır fır cnım benim 🌼🌼🌼❤❤❤❤❤Benim hakkımı vericem biraz daha teşekkür edersen hwhdshs
kanka ben geçen gece çekim yaptım sabah 10:00 da yolladılar bi sor istersen gece çekimi varmı diye bana neden öyle yaptılar bilmiyorumKolay havale
Bosver paramız olunca kimse bizden birsey isteyemez bide olaya bu şekilde bak puahaEn son 74 k çektiğimde haram yedim o gün bugün dür haram yiyemedim![]()
Siz 5 liralık evi 15 liraya kşrsya vermiyor musunuz haram hepsi puauahaEn son 74 k çektiğimde haram yedim o gün bugün dür haram yiyemedim![]()
Betstrong kanka bunların sitesi odaBetvakti Youcas won
Varmı böyle tek çevrim freebet veren site
Youcas çok iyiymiş bu arada. 2500 e 2500 freebet şahane
Bir daha alamayacaksın youcas ten tek kullanımlık o 2.ye no bonus sormadsn yatırmaBetvakti Youcas won
BuluruzBetvakti Youcas won
Benim sığındığım tek dal o vardı o günden beri kendimi sorgular oldumBosver paramız olunca kimse bizden birsey isteyemez bide olaya bu şekilde bak puaha
Birazdan çekip reddedip kimlik resmi diyecek sen resmi ayarlaBetvakti Youcas won
İsterler yüz yokBosver paramız olunca kimse bizden birsey isteyemez bide olaya bu şekilde bak puaha
Dalga resmini çektim güncel hazırda bekletiyorumİsterler yüz yok
Pujajajajajajw hakedene hakkını vereceksin kardeşimDalga resmini çektim güncel hazırda bekletiyorum
Benden istemedi ama 2.5 atıp 3k çektim dun hahshdsBirazdan çekip reddedip kimlik resmi diyecek sen resmi ayarla