- 33,277
- 33,654
- 113
Bi zahmet istemesin kardeşim beee puâjajaBenden istemedi ama 2.5 atıp 3k çektim dun hahshds
Bi zahmet istemesin kardeşim beee puâjajaBenden istemedi ama 2.5 atıp 3k çektim dun hahshds
@BarriosBetsrong dedi biri o da şartları aynı mı bilen varmi
Ona sordum bilmiyorum dedi bilmiyordur
O söylüyordu geçenler de demek ki şartları bilmiyorOna sordum bilmiyorum dedi bilmiyordur
Olabilir ben bakarım birazdanO söylüyordu geçenler de demek ki şartları bilmiyor
Ödül 2.500 mü kardeşimOlabilir ben bakarım birazdan
4 kisi 510 hepsini basayım diyom hahdhssÖdül 2.500 mü kardeşim
Ben dedim de bayadır no bonusum girip bakmadım hiç ama youcas la aynı grubun sitesi bonuslardan bi bakarsın yalnış bilgi vermeyelimBetsrong dedi biri o da şartları aynı mı bilen varmi
En iyisi pujauab zaten alayı kaybedecek pusjaja4 kisi 510 hepsini basayım diyom hahdhss
Teşekkür ederizDeğerli üyemiz; gün sonu raporlanması sebebiyle çekiminiz 01:00'te işleme alınacaktır. Kısa bir süre içerisinde kontroller sağlanacak ve çekiminiz sorunsuz ödenecektir. Mutlu geceler dileriz.
Mutlu geceler o zamanDeğerli üyemiz; gün sonu raporlanması sebebiyle çekiminiz 01:00'te işleme alınacaktır. Kısa bir süre içerisinde kontroller sağlanacak ve çekiminiz sorunsuz ödenecektir. Mutlu geceler dileriz.
3 dakika sonra ver garanti olsunÖyle yazdı destek bakalım
1 oldu saat
Paran hazır da bekliyorÖyle yazdı destek bakalım
1 oldu saat
Bu ne zeka kardeşim harcanıyorsunnburda pushja3 dakika sonra ver garanti olsun
Trx varmi kendinin şu etkinliğe katılayım seninkiyle bana çıkarsa ortak kupon yaparızBu ne zeka kardeşim harcanıyorsunnburda pushja
salihişko naber yaaBu ne zeka kardeşim harcanıyorsunnburda pushja