- 10,656
- 5,723
- 113
Trx var sende. Tebrikler2.1 oldu 3.5 üst aldım 3.1 oldu 4.5 üst aldım 4.1 oldu. 5.5 üst almaya süre yetmedi 🤩
Trx var sende. Tebrikler2.1 oldu 3.5 üst aldım 3.1 oldu 4.5 üst aldım 4.1 oldu. 5.5 üst almaya süre yetmedi 🤩
Yok artik2.1 oldu 3.5 üst aldım 3.1 oldu 4.5 üst aldım 4.1 oldu. 5.5 üst almaya süre yetmedi 🤩
Afiyet olsunÖdülüm geldi tsk puaha
Süre olsa 5.5 üst alırdımYok artik
KismetSüre olsa 5.5 üst alırdım
Tebrikler2.1 oldu 3.5 üst aldım 3.1 oldu 4.5 üst aldım 4.1 oldu. 5.5 üst almaya süre yetmedi 🤩
Onu aldin say bana sigara alSüre olsa 5.5 üst alırdım
Yok la kayıp bonusu ile vura vura gittim20k mı aldın doktor gol aldıkça gol oldu diyon
Olsun o da bişeydir. Kayıp bonusu alacak yatırım bile yapamıyoruz kaç gündür. 1 2 betador denedim orda da şans gülmedi. Bi uğursuzluk varYok la kayıp bonusu ile vura vura gittim
Arada böyle dönemler oluyor. Bende günlerdir kod kovalıyorum olmadı mı olmuyorOlsun o da bişeydir. Kayıp bonusu alacak yatırım bile yapamıyoruz kaç gündür. 1 2 betador denedim orda da şans gülmedi. Bi uğursuzluk var
Mat kodu alamıyorum 10 gün oldu. Kod bile vermiyorlar artık 🤣Arada böyle dönemler oluyor. Bende günlerdir kod kovalıyorum olmadı mı olmuyor
Bol şanslar kral
Bol şanslar
Atsın o zaman