- 8,443
- 8,864
- 113
@Erhan2121 uyudun mu
Ödül geldi tşk doktor@Erhan2121 uyudun mu
Yok 2.hesabım olan bu hesapta takılıyorum efendım ?@Erhan2121 uyudun mu
Hadi la ordan öyle bı üye yoktu 😁 8k msjin var aktif üyeleri bilirim benDurali
Erhan yapmaz öyle şeyler xsfdYok 2.hesabım olan bu hesapta takılıyorum efendım ?
Duralix. Ben aktif takılmıyordum o yüzden gelişi güzel nick koymuştum xsfdgdggHadi la ordan öyle bı üye yoktu 😁 8k msjin var aktif üyeleri bilirim ben
Peki kardeş iyi gecelerDuralix. Ben aktif takılmıyordum o yüzden gelişi güzel nick koymuştum xsfdgdgg
Hayır@Erhan2121 uyudun mu
İyi gecelerPeki kardeş iyi geceler
Yok sahur yaptım ezandan sonra uyuyorum@Erhan2121 uyudun mu
Daha çok var ezanaYok sahur yaptım ezandan sonra uyuyorum
Dm iban mesaji zannettim puhaaDaha çok var ezana
Geç kaldın ya. Sen dönmeyince sıradan devam ettim 😔Dm iban mesaji zannettim puhaa
Sağlık olsun ne yapalım bi daha ki sefere artıkGeç kaldın ya. Sen dönmeyince sıradan devam ettim 😔
Sırada biz yokuz Erhan öyle düşünSağlık olsun ne yapalım bi daha ki sefere artık
Liste başısınSağlık olsun ne yapalım bi daha ki sefere artık
Fearj bana rol için para atmıştı simdi rol acacam kayip olursa sigara parası senden ama unutma puahaListe başısın
Helal doktor sigara parası senden sadece onu at yeter puahaDoğru maçı buldun mu affetmicen
@Erhan2121 iban sal acil
Ekli dosyayı görüntüle 938316Ekli dosyayı görüntüle 938317Ekli dosyayı görüntüle 938318Ekli dosyayı görüntüle 938319
Biraz daha kırpsan maçıda göremicez doatDoğru maçı buldun mu affetmicen
@Erhan2121 iban sal acil
Ekli dosyayı görüntüle 938316Ekli dosyayı görüntüle 938317Ekli dosyayı görüntüle 938318Ekli dosyayı görüntüle 938319