- 17,129
- 16,459
- 113
Hadi klose at artık şu golü
su içBeyler konuyla alakasız bir sorum olacak bilenler yardımcı olursa sevinirim.. sabah virusbet bana 1 TL lik 30 spin eklemis neyse onu 224 TL yaptım tronla çekim verdim site çekimi Ödemiş ancak paribu sitesinde planlı bakım çalışması varmış o saatlerde saat 5 gibi uygulamaya girdim ama hesapta para yok virusbette biz gönderdik diyor sizce bu para paribu hesabına gecermi acaba yoksa bakım esnasında yatırım kabul etmedigi için üstüne su mu içelim ?
Kazanda dağıtılmak kolay dostDağıtım sende. Olurda kazanırsak 4 kişi üzerinden dağıtımı yaparız
Çok zor işin karmaşık askıya kalmis olabilirBeyler konuyla alakasız bir sorum olacak bilenler yardımcı olursa sevinirim.. sabah virusbet bana 1 TL lik 30 spin eklemis neyse onu 224 TL yaptım tronla çekim verdim site çekimi Ödemiş ancak paribu sitesinde planlı bakım çalışması varmış o saatlerde saat 5 gibi uygulamaya girdim ama hesapta para yok virusbette biz gönderdik diyor sizce bu para paribu hesabına gecermi acaba yoksa bakım esnasında yatırım kabul etmedigi için üstüne su mu içelim ?
Atar yaaa almanya bu borumu,,bunların 8-10 yaş grupları bile gol makinası,,Almanya saldır haydiiş
Bol şans daktırMerhaba arkadaşlar
4.5 adımlı rol denicem. Başarılı olursam geçen sene ki dağıtım rekorunu kırarız
15 x 2.000 TL dağıtım yaparız.
Bol şanslar
Geçen seneki rol konusu