ya bırak şimdi 15k yapcanNe alaka ak 100 nerde hani ver yapalim
ya bırak şimdi 15k yapcanNe alaka ak 100 nerde hani ver yapalim
Eski bi dostumuz vardi. Ne zaman selam versek 6 tek sigaram var derdi ordan aklimda kalmis dostDost 6 tek kopunu ne demek
Bol şans
6 tek mi sigara çift miymiş. 😀Eski bi dostumuz vardi. Ne zaman selam versek 6 tek sigaram var derdi ordan aklimda kalmis dost
Kac adim yani dost onu söyle bizeEski bi dostumuz vardi. Ne zaman selam versek 6 tek sigaram var derdi ordan aklimda kalmis dost
5Kac adim yani dost onu söyle bize![]()
Özel orana bile alamaddik daha bu nedir arkadas tefeciye gidicez en sonya bırak şimdi 15k yapcan
benim 215 fatura var elektrik kafayı yedim bende kaç gündürÖzel orana bile alamaddik daha bu nedir arkadas tefeciye gidicez en son
Keske 215 olsa lo bizim neler var neler neyse diyeliim bakalim artikbenim 215 fatura var elektrik kafayı yedim bende kaç gündür
neler varsa dedin bu direk ödemeli kanka gün geçti he onun dışında 680k borç var oda ayrıKeske 215 olsa lo bizim neler var neler neyse diyeliim bakalim artik
Acil olanlari dedim la genele girersek cikamayizneler varsa dedin bu direk ödemeli kanka gün geçti he onun dışında 680k borç var oda ayrı
680 naptın kanka maşallahneler varsa dedin bu direk ödemeli kanka gün geçti he onun dışında 680k borç var oda ayrı
kumar değil dost merak etme 😁 he ama ödemek zor680 naptın kanka maşallah
ozaman sevindim zor olmaz mı ya hele de bu piyasa da q alıyon 2 gün sonra 0 ‘sın paranın kıymeti yokkumar değil dost merak etme 😁 he ama ödemek zor
burası welcome to türkeyG
ozaman sevindim zor olmaz mı ya hele de bu piyasa da q alıyon 2 gün sonra 0 ‘sın paranın kıymeti yok
Bir banka soyacaz çilgin joe ve butra tmm bu işG
ozaman sevindim zor olmaz mı ya hele de bu piyasa da q alıyon 2 gün sonra 0 ‘sın paranın kıymeti yok
Kanka tüm borçlular seninle aynı fikirde 😂😂Bir banka soyacaz çilgin joe ve butra tmm bu iş
Bol sansİnci tanesi kuponuEkli dosyayı görüntüle 465374
tabi sonra ver elini silivri 😴😀Bir banka soyacaz çilgin joe ve butra tmm bu iş