- 90,814
- 100,367
- 113
Vur ilk yari siradaki gol atalantaya 50 lira atarsa direkt 750 cekersin
Hata etmişiz yine acemi davrandıkSen benden önce basmisin ben dedikten sonra başsan gelirdi
atıı valla helal enişteVur ilk yari siradaki gol atalantaya 50 lira atarsa direkt 750 cekersin
Elimiz yandı aq nasıl bi tipstersinVur ilk yari siradaki gol atalantaya 50 lira atarsa direkt 750 cekersin
valla dedi helalin var enişteDedik vur atalantaya diye
Atalanta A takım ilk yari supriz yenildi lecceye bu da supriz ilk yariyi kazancak kral bu işler böyledirElimiz yandı aq nasıl bi tipstersin
belki atmıştırDedik vur atalantaya diye
Shellac görseydi zengindi şimdiVur ilk yari siradaki gol atalantaya 50 lira atarsa direkt 750 cekersin
Katılım her zaman var reis kasayı sıfırlayana kadar burdayızBol şans dostum katılım var mı acaba
Shellaca araba aldık 2 ay önce ihtiyar değiştirelim marta kadar dedi sarmamis kısmetse degistircez bu hafta sonuShellac görseydi zengindi şimdi
Sıfırlamayiz umarımKatılım her zaman var reis kasayı sıfırlayana kadar burdayız
Yeter 650 sen çek onu 100 er at sonra kendin devam edersin ben çekiliyorum sıkıldımSlottan bi 120 lira kıtladık , umman a ufak bişey attık gelirse kasa 650
bol şanslar dostSlottan bi 120 lira kıtladık , umman a ufak bişey attık gelirse kasa 650
Çok bile durdun şaşırttın dost arada böyle küçük süprizler yapYeter 650 sen çek onu 100 er at sonra kendin devam edersin ben çekiliyorum sıkıldım