- 66,402
- 32,263
- 113
@NonStopp ordan gülme profilinde -17394472873923 yazıyo kazan artık
yok dost ankara gordion avm media markt , bende ankaradayım zaten 1-2 güne damlarım tepesineHangi AVM izmirdeyse gideyim yanına
Benım bılgılerımı nasıl derler sakamı hangı sıteyse bırakırım orayıAdamin her sitede canli destek arkadasi var ne saniyosun 😀
İnşallah öder borcunuyok dost ankara gordion avm media markt , bende ankaradayım zaten 1-2 güne damlarım tepesine
Vlog ısterızyok dost ankara gordion avm media markt , bende ankaradayım zaten 1-2 güne damlarım tepesine
Ben makara yaptim dost ama oladabilir belkide bilemiyorum 😀Benım bılgılerımı nasıl derler sakamı hangı sıteyse bırakırım orayı
Bence o işi bırakıp forumdan aldığı paralarla tatile gitmiş oluryok dost ankara gordion avm media markt , bende ankaradayım zaten 1-2 güne damlarım tepesine
Napayim dost bonus kazancini cekemiyorum falan filan dedi bende gonderdim saglik olsun sonrasinda da istedi ama gondermedim cunku bendede yok iyikide yok yoksa gonderirdim acikcasiOne öyle geçmiş geçmişte kalmıştır zorla almadın ya atmadaydın keşke
Nolmuş anlamadımBenım bılgılerımı nasıl derler sakamı hangı sıteyse bırakırım orayı
Sordurmus mesela bılgı ogrenme var gercekse vahsetBen makara yaptim dost ama oladabilir belkide bilemiyorum 😀
Adamlarda jop var dost dikkat et 😀yok dost ankara gordion avm media markt , bende ankaradayım zaten 1-2 güne damlarım tepesine
WakoKime yazıyoz
wako ne la abi diycen ibiş