- 10,742
- 3,425
- 113
@DomenicoWakko bu is bu kadar Tebrikler
Oldu son andaPuahhahaha![]()
Ahhhhh neşesi yeteeeer 😂😂Puahhahaha![]()
Ne bu hareketler cano gören de 3/3 yaptı sancakPuahhahaha![]()
O trip gelmeseydi nasil soverdim varsaMustafa sana rağmen geldi kupon dost kuru dedin kurumadılar
Harbiden yaNe bu hareketler cano gören de 3/3 yaptı sancak
Puahhahaha![]()
UygundurDestek icin tesekkurler dostlar. Cekim talebi veriyorum. 500 tl dagitima ayircam 5kisi 100 tl yapabiliriz uygunsa
nasıl arzu edersenDestek icin tesekkurler dostlar. Cekim talebi veriyorum. 500 tl dagitima ayircam 5kisi 100 tl yapabiliriz uygunsa
Kesene bereket canoDestek icin tesekkurler dostlar. Cekim talebi veriyorum. 500 tl dagitima ayircam 5kisi 100 tl yapabiliriz uygunsa
Daim olsunnnDestek icin tesekkurler dostlar. Cekim talebi veriyorum. 500 tl dagitima ayircam 5kisi 100 tl yapabiliriz uygunsa
Kesene bereket dostDestek icin tesekkurler dostlar. Cekim talebi veriyorum. 500 tl dagitima ayircam 5kisi 100 tl yapabiliriz uygunsa
Emeğine sağlıkDestek icin tesekkurler dostlar. Cekim talebi veriyorum. 500 tl dagitima ayircam 5kisi 100 tl yapabiliriz uygunsa
Kesene bereket dostssDestek icin tesekkurler dostlar. Cekim talebi veriyorum. 500 tl dagitima ayircam 5kisi 100 tl yapabiliriz uygunsa
Dost uzay dan fırlatcak kim tutarsa alır@DomenicoWakko sen mi ulaşacaksın dost çekiliş mi ?