- 31,884
- 13,775
- 113
53 çalışmazsa senide silerler 🫥Seni silmis![]()
53 çalışmazsa senide silerler 🫥Seni silmis![]()
Bahsiz bedevi çölde kutup ayısı maceresinj anlatimmi sanaPara varsa macta var dost
50 5k yaptıktan sınraki gelen rahatlık mı diyorsun enişte50-100 liranız varsa wakkoya verin her gün 50yi 5k yapıp kaybediyo ilginç bir şekilde
Kesene bereket dostDestek icin tesekkurler dostlar. Lâkin cekim yapamadim 2 cekim hakkimiz dolmus 07.42 ye kadar. Sabah ulasmaya calisirim bi kac dostaEkli dosyayı görüntüle 465104
Tbrkler kazancın daim olsnDestek icin tesekkurler dostlar. Lâkin cekim yapamadim 2 cekim hakkimiz dolmus 07.42 ye kadar. Sabah ulasmaya calisirim bi kac dostaEkli dosyayı görüntüle 465104
@Enişte bak 5k üstüDestek icin tesekkurler dostlar. Lâkin cekim yapamadim 2 cekim hakkimiz dolmus 07.42 ye kadar. Sabah ulasmaya calisirim bi kac dostaEkli dosyayı görüntüle 465104
sağlık oldun maksat gönüller bir olsun dimi dostDestek icin tesekkurler dostlar. Lâkin cekim yapamadim 2 cekim hakkimiz dolmus 07.42 ye kadar. Sabah ulasmaya calisirim bi kac dostaEkli dosyayı görüntüle 465104
tbrıkler dostumDestek icin tesekkurler dostlar. Lâkin cekim yapamadim 2 cekim hakkimiz dolmus 07.42 ye kadar. Sabah ulasmaya calisirim bi kac dostaEkli dosyayı görüntüle 465104
Calqisi karısı Binnaz gumarci garisi Binnaz 🫥🥺@GedsonFernandes delirdinmi
Görünüyornusum iyi@GedsonFernandes delirdinmi
Yan çar @EnişteBen bu aviatörden kurtulamadığım sürece bi cacık olmaz bizden kanka iddia gene iyi valla aviatör kadar saçma bi oyun görmedim hastalık q hepte kayıp
Benim yan Çar kimse olamaz kanka kaç milyon verdim belli bile değil emin ol ama bağımlılık yaptı insafsız kafayı başka yere çeviremiyoruz 😂Yan çar @Enişte
Ben kendimi kastettim dost. Slot batağından kurtulduk aviatore düştük. Kazanmaya kazaniyorumda gecen hafta 1k yi aviatorde 50k yaptim. Sonra 30ksini geri Aviatore verdimBenim yan Çar kimse olamaz kanka kaç milyon verdim belli bile değil emin ol ama bağımlılık yaptı insafsız kafayı başka yere çeviremiyoruz 😂
Iyi geceler dostIyi geceler beyler cumletten
Kardasin dost devamBen kendimi kastettim dost. Slot batağından kurtulduk aviatore düştük. Kazanmaya kazaniyorumda gecen hafta 1k yi aviatorde 50k yaptim. Sonra 30ksini geri Aviatore verdim