- 7,357
- 4,465
- 113
Bol şansNormalde 1.5 alt alacaktım da rol diye üstcüyüz
Bol şansNormalde 1.5 alt alacaktım da rol diye üstcüyüz
Bol şanslar dostEnişte güzel adam arabasında gezdik kırmak olmaz
Oynadifin gibi gelsinNormalde 1.5 alt alacaktım da rol diye üstcüyüz
Umarım başarırsın dost bazı şeyleri umarım anlamışssındır bu forumda sana ders olmuştur eski bir üyesin herkesi kendin gibi görme kazandığını cebine koy kimseyede 1 tl atma sana tavsiyemdirNormalde 1.5 alt alacaktım da rol diye üstcüyüz
Baba penaltıdan kornere ne ara geçtik 😂Korner
Helal dost para %200 faizle verdik 20 k benim 4 k onunUmarım başarırsın dost bazı şeyleri umarım anlamışssındır bu forumda sana ders olmuştur eski bir üyesin herkesi kendin gibi görme kazandığını cebine koy kimseyede 1 tl atma sana tavsiyemdir
Bol şanslar
Bol şans
Bu adama atabilirsin kral bir dostur kendisi 😂Helal dost para %200 faizle verdik 20 k benim 4 k onun
Çok iyi anladım dostum bu 3 kupon gelirse sakinlicem bu gerizekalıların yüzünden 10 k neredeyse zarar ama kurtardık sayılırUmarım başarırsın dost bazı şeyleri umarım anlamışssındır bu forumda sana ders olmuştur eski bir üyesin herkesi kendin gibi görme kazandığını cebine koy kimseyede 1 tl atma sana tavsiyemdir
Bol şanslar
Bunada bol şans
O benim hemşerim yüzyüze görüştüğüm tek adam forumdan beni bilen biliyo da bilmeyen kendi gibi biliyo işteBu adama atabilirsin kral bir dostur kendisi 😂