- 79,012
- 51,003
- 113
Hamburg Towers maçı toplam 173.5 üst
Crailsheim Merlins maçı toplam 173.5 üst
Bol şanslar yatırım tavsiyesi değildir.
Bol şanslarHamburg Towers maçı toplam 173.5 üst
Sağol dostumBol şanslar
Bol sanslarHamburg Towers maçı toplam 173.5 üst
Sağol dost sana daBol sanslar
allah seni var etsin var ya patladım sıkıntıdan, başkan buraya giremiyor mu rahat mıyız@Yusufsato1 canım gel burada trolle kimsecikler bir şey demez beleşe gülmekte yasak yılbaşından sonra tarife değişti
bol şans hayatımHamburg Towers maçı toplam 173.5 üst
Başkanın giremediği yer yok agam Başkanın girdiği yere doktor girmezmişallah seni var etsin var ya patladım sıkıntıdan, başkan buraya giremiyor mu rahat mıyız
Sağol canımbol şans hayatım
Ağa adam israil li@Yusufsato1 canım gel burada trolle kimsecikler bir şey demez beleşe gülmekte yasak yılbaşından sonra tarife değişti
inşallah bize girmez başkanBaşkanın giremediği yer yok agam Başkanın girdiği yere doktor girmezmiş
Sonuç? Ben de İsrailliyim? Sıkıntı ne dost herkes aynı şeyi savunacak değil ya di mi . Ama saygı duymalıyızAğa adam israil li
Yok yok başkanım yapmaz öyle dost sen de fs sayfasının içinden geçiyon kanka sal biraz daaa 😂😂inşallah bize girmez başkan
İsrailin neresinden ağaSonuç? Ben de İsrailliyim? Sıkıntı ne dost herkes aynı şeyi savunacak değil ya di mi . Ama saygı duymalıyız
dost, Allaha inancın olsun yazmadığım zaman ellerim titriyor. Şu an evde def vardı sıkıntıdan onu çalıyoruzYok yok başkanım yapmaz öyle dost sen de fs sayfasının içinden geçiyon kanka sal biraz daaa 😂😂
NedenYahu nun kuzeniyim ben canımİsrailin neresinden ağa
ula bende diyorum niye böyle kanım ısındı demekki hemşeriyizz haaaSonuç? Ben de İsrailliyim? Sıkıntı ne dost herkes aynı şeyi savunacak değil ya di mi . Ama saygı duymalıyız