- 79,016
- 51,005
- 113
Önden hazırlık bol şans şimdiden
Sağol dostÖnden hazırlık bol şans şimdiden
Acayip sinirliyim Gates 2 oyun Başlangıcında üst üste 2 satın alımda 100x kaçırdı şoka girdim kalbim duruyor sandım sinirden ağladım az önce acayip kötü psikolojim 800 bet ve 1200 bet e. Çarpıldık 3.4 bin girdiÖnden hazırlık bol şans şimdiden
TamamGelirse küsürat 50 tl 5 kişiye 10 tl payfix
Pardon özür dilerim bu devirde 10 liraya bir şey mi var ayıp ettiğimi düşünüyorum ve arttırıyorum 12 tl yapıyorum 4 kişii. Bombastic
Oynamayın şu dedeyi artıkAcayip sinirliyim Gates 2 oyun Başlangıcında üst üste 2 satın alımda 100x kaçırdı şoka girdim kalbim duruyor sandım sinirden ağladım az önce acayip kötü psikolojim 800 bet ve 1200 bet e. Çarpıldık 3.4 bin girdi
Öyle olmuyo işteOynamayın şu dedeyi artık
Ama kaçırdıKafam da güzel zaten 12 xi 50 olarak görüyorum 100 x attı yataktan guguman kuşu gibi 20 metre yukarı sıçradım
Saçma saçma konuşma ibandan atarsak kesintiye lazım olur 2 liralarPardon özür dilerim bu devirde 10 liraya bir şey mi var ayıp ettiğimi düşünüyorum ve arttırıyorum 12 tl yapıyorum 4 kişii. Bombastic
Onu da siz düşünün hem para vericem hem kesintiyi mi düşünücemSaçma saçma konuşma ibandan atarsak kesintiye lazım olur 2 liralar
Ölmez sağ kalırsak
Ben öldüm dedenin bacısını skymÖlmez sağ kalırsak
Sağol canım HoşgeldinBol şanslar bro
Ben ne diyom sen ne diyon aw anlaşamayız biz senle bu gece bbOnu da siz düşünün hem para vericem hem kesintiyi mi düşünücem