- 79,011
- 51,002
- 113
Hayallerimiz geniş dost, bol sanslar.Bol şanslar 3 günlük bültende en düşük oranları ve en garanti düşündüklerimi seçtim, oldu ki gelirse 1 Kişiye ikramiye veririm.
Ekli dosyayı görüntüle 465416Ekli dosyayı görüntüle 465417
Sağol agam arada deniyorum böyle ya tutarsa hesabıHayallerimiz geniş dost, bol sanslar.
Bol sans dostBol şanslar 3 günlük bültende en düşük oranları ve en garanti düşündüklerimi seçtim, oldu ki gelirse 1 Kişiye ikramiye veririm.
@as1907 aga geçen baya takip ettiniz size bi borcum var , herhangi bi kuponumu yeşil görürseniz direkt dm atın bana dönüş yapıcam sizeBol şanslar
Selam Onur BeyBol şanslar
Eyvallah reis çok zor ama ne yapalım umut garibin ekmeğiBol sans dost
Neden olmasin bakalim biraz şans lazmEyvallah reis çok zor ama ne yapalım umut garibin ekmeği
Valla 2 kez bildim xxl ilaç olmuştu şu sıralar bataktayız prime dönemlerime dönmem lazım cepler delikNeden olmasin bakalim biraz şans lazm
bu ara durum herkeste ayni dost yalniz degilsin bakalim artikValla 2 kez bildim xxl ilaç olmuştu şu sıralar bataktayız prime dönemlerime dönmem lazım cepler delik
Sıkıntı yok reis sen iyi ol benim için yeterli cansın@as1907 aga geçen baya takip ettiniz size bi borcum var , herhangi bi kuponumu yeşil görürseniz direkt dm atın bana dönüş yapıcam size
CanımsınSıkıntı yok reis sen iyi ol benim için yeterli cansın
Keyifler leşSelam Onur Bey
Estağfurullah dost sen kazan yeter bize eyvallah@as1907 aga geçen baya takip ettiniz size bi borcum var , herhangi bi kuponumu yeşil görürseniz direkt dm atın bana dönüş yapıcam size
Bol sansBol şanslar 3 günlük bültende en düşük oranları ve en garanti düşündüklerimi seçtim, oldu ki gelirse 1 Kişiye ikramiye veririm.