- 79,014
- 51,005
- 113
şansın bol olsun kardeşimBeyler cüzzi bi miktar bastım maksat etkinlik olsun sitelerden fayda yok, gelirse eğer 4 dostuma az da olsa Bi ödül atayım.
Şans dinleyenler arasından ulaşırım gelirse.
Herkese ailesiyle sevdikleriyle birlikte mutlu huzurlu refah içinde Bi sene diliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 448322
Ben onu alamanBol şanss alaman cikoltasi isterim ben
Bol şanslar dostBeyler cüzzi bi miktar bastım maksat etkinlik olsun sitelerden fayda yok, gelirse eğer 4 dostuma az da olsa Bi ödül atayım.
Herkese ailesiyle sevdikleriyle birlikte mutlu huzurlu refah içinde Bi sene diliyorum.
Para bizi bulmaz abiParayı kıvırıyon hep yalnız yiyon kardesım yakışıyor mu sana
Olsun milka da olurBen onu alaman
Ben de severim MilfA pardon milkaOlsun milka da olur
Sen ağlamayı öğrenmişsin aferin kardeşime abilerini fazla örnek almaPara bizi bulmaz abi
Bol şans diliyorum dostumBeyler cüzzi bi miktar bastım maksat etkinlik olsun sitelerden fayda yok, gelirse eğer 4 dostuma az da olsa Bi ödül atayım.
Bol şansBeyler cüzzi bi miktar bastım maksat etkinlik olsun sitelerden fayda yok, gelirse eğer 4 dostuma az da olsa Bi ödül atayım.
Bol şans dostum.Beyler cüzzi bi miktar bastım maksat etkinlik olsun sitelerden fayda yok, gelirse eğer 4 dostuma az da olsa Bi ödül atayım.