- 79,011
- 51,002
- 113
Bu sefer 2den yatalım farklılık olsun@drogba6 hazır mısın tekten yatmaya ciğerrrrr
Farkeder mi 1 2 3 4 5 hepsinden yatıyoruz3lü sarsaydın be aga 😃
Bu sefer bana ulaş ayıp oluyor 😏En alttaki Pho 60.5 atar iy
Bol şanslar gelirse belli zaten takip eden 1 kişiye ulaşırım her zaman ki tarife. Ekli dosyayı görüntüle 439003
Farkederse kahrederFarkeder mi 1 2 3 4 5 hepsinden yatıyoruz
Insallah tutar dost candır, eğleniyorum ben bakma bana 😍Aga tutsa ulaşacak da tutturamıyoruz bi 😃
Tutan kuponum var mı sorsana cano artık mahçubiyetten tutmasa bile ulaşıyorum 🤣🤣🤣Bu sefer bana ulaş ayıp oluyor 😏
CanımsınInsallah tutar dost candır, eğleniyorum ben bakma bana 😍
Öyle deme la Bi üzüldümAga tutsa ulaşacak da tutturamıyoruz bi 😃
Anasini avradni sfm bi tuturamadik 1 2 gundurz tutarsak yemek nargile ismarlicazda olmuyorTutan kuponum var mı sorsana cano artık mahçubiyetten tutmasa bile ulaşıyorum 🤣🤣🤣
Tutan kuponum var mı sorsana cano artık mahçubiyetten tutmasa bile ulaşıyorum 🤣🤣🤣
Sorma sorma ben artık kafaya takmıcam takip ederken bende biraz psikopatlık var elimin ayarı yok kendime zarar veriyorumAnasini avradni sfm bi tuturamadik 1 2 gundurz tutarsak yemek nargile ismarlicazda olmuyor
Ağlancak halimize gülmek bizim alışkanlığımız oldu 😆Öyle deme la Bi üzüldüm
Incwldigi yerden kopsun artik ha olur ya olmaz salla gitsinSorma sorma ben artık kafaya takmıcam takip ederken bende biraz psikopatlık var elimin ayarı yok kendime zarar veriyorum
Canımsın @arkanabakma diğer canım kayboldu ortalıktanAğlancak halimize gülmek bizim alışkanlığımız oldu 😆
Tutsaydu juve
Incwldigi yerden kopsun artik ha olur ya olmaz salla gitsin