- 79,010
- 51,002
- 113
Bol sanlarBiraz kafa tatilinden sonra 1 kupon yapayım dedim takip eden 1 kişiye ulaşırım her zaman ki gibi. Ekli dosyayı görüntüle 463772Ekli dosyayı görüntüle 463773
Bol şanslar dostBiraz kafa tatilinden sonra 1 kupon yapayım dedim takip eden 1 kişiye ulaşırım her zaman ki gibi. Ekli dosyayı görüntüle 463772Ekli dosyayı görüntüle 463773
Abi Yok öyle tekliye 2liye bascak 2 3 kmız5 li az geliyor 10 lu yap
Sağlık olsun yüce honosAbi Yok öyle tekliye 2liye bascak 2 3 kmız
Kafa tatili diyelim dost naptın düzelttin mi durumlarıbol şanslar dostum yoktun sanki 3-4 gündür tatildemiydin
Sağolasın can dayım nasılsınBol şans dost
Sağol canım ciğerimBol bol şanslar brom. 🍀 🍀
valla yok 5k yı ödüyemedim diye kağıt geldi bugün savcılıktan hapse çevrilmiş yarın bi şekilde borç bulup gidip ödüyecemKafa tatili diyelim dost naptın düzelttin mi durumları
Hayırlısı olsun dost umarım çözersin ben de çok kez battım geçmişte 50şer klar falan, 2023ün sonuna kadar balya balya para olması lazımdı cebimde mesela ama kuruşsuz girmiştim 2024e, can sağlığı çok önemli stres yapma çokvalla yok 5k yı ödüyemedim diye kağıt geldi bugün savcılıktan hapse çevrilmiş yarın bi şekilde borç bulup gidip ödüyecem
bide bi yerde iş buldum garsonluk yatılı ona gidecem görüşmeye hakkımızda hayırlısı