- 79,035
- 51,015
- 113
Ben de küfür etmedim hakaret etmedim açıklama yaptım soru sordum engellendimBen konuda bısı yapmadım engellenmısım nolıyı ya
Ben de küfür etmedim hakaret etmedim açıklama yaptım soru sordum engellendimBen konuda bısı yapmadım engellenmısım nolıyı ya
Yatırıma ek olan ben sadece nova dm mı sılınık yazmısım meden ban yedım anlamıyomHangi konu bu![]()
Hehe kesinnnnnAlobar kim la bu arada ahmo ben değilim dost
Banada bilgiyi savas verdi
Kesin bilgi değil miBanada bilgiyi savas verdibenzettimde biraz
![]()
Savaş kim dost tanimiyorum öyle biriniBanada bilgiyi savas verdibenzettimde biraz
![]()
Ahmet abi dedigin, justwatchmi
Brindar naber dostAlobar kim la bu arada ahmo ben değilim dost
He ya gecen atarlandi onun atarlanmasiydiKesin bilgi değil mi
Tabi tabiiiiii bakayım rolling aç 3. Adımı atarsan zaten değilsindirSavaş kim dost tanimiyorum öyle birini
Eywallah enişte millet karıştırıyor yok ahmo yok savaşBrindar naber dost
YesssssAhmet abi dedigin, justwatchmi
Zuhahahahhaahhaha ya sen roll aç 3. Adımı atarsan zaten değilsindir canoEywallah enişte millet karıştırıyor yok ahmo yok savaş
bol şanslar
Beş maç tutturdugumkupon var dost ne üçüTabi tabiiiiii bakayım rolling aç 3. Adımı atarsan zaten değilsindir
1.10 oran mıBeş maç tutturdugumkupon var dost ne üçü
Brindar bulut geçen şans parası talep etti gönderdik havaleyle ahmo aşçıydı kelle paça kaynatırken kazana düşmüş 1 haftadır yoğun bakımdaEywallah enişte millet karıştırıyor yok ahmo yok savaş
Yok 800 e 12 k1.10 oran mı
Sonra hepsini vbete kaybettin sonra vbete sinirlendin Dengebet e sövdün banlandın di miYok 800 e 12 k