- 79,035
- 51,015
- 113
Eyvallah abi sana daBol sans kardeşim benim
Boll şanslarBol şanslar takip eden 2 kişi ulaşırım gelirse Ekli dosyayı görüntüle 417190
Valla Gsliyim de maalesef 5 yeriz diyorum hiç dememiştim böyle bugüne kadar da hissiyatım çok kötüİlk maç rahat gelir, Sane ilk oynanan maçtan çok kinlendi bence. bol şans![]()
Adamlar kendi sahalarında aşırı iyiler ya, tribün desteği olmadan galatasarayın ilk maçtaki gibi rahat oynama ihtimali sıfır gibi.Valla Gsliyim de maalesef 5 yeriz diyorum hiç dememiştim böyle bugüne kadar da hissiyatım çok kötü
Maalesef öyle skor tahminim 4-1Adamlar kendi sahalarında aşırı iyiler ya, tribün desteği olmadan galatasarayın ilk maçtaki gibi rahat oynama ihtimali sıfır gibi.
O kadar kötü düşünme ya Galatasaray ilk macta ne güzel oynadı belki gene o şekilde oynar bu sefer sansida tutar zor bir ihtimal ama bak bugün shaktar barcayi yendi mesela barca gol atamadı olurmu olur her zaman umut vardir umarim Galatasaray iyi bir sonucla döner ülke puani önemliValla Gsliyim de maalesef 5 yeriz diyorum hiç dememiştim böyle bugüne kadar da hissiyatım çok kötü
Eywallah abi umarım öyle olur isteğimiz o yöndeO kadar kötü düşünme ya Galatasaray ilk macta ne güzel oynadı belki gene o şekilde oynar bu sefer sansida tutar zor bir ihtimal ama bak bugün shaktar barcayi yendi mesela barca gol atamadı olurmu olur her zaman umut vardir umarim Galatasaray iyi bir sonucla döner ülke puani önemli
Bol sans adaşBol şanslar takip eden 2 kişi ulaşırım gelirse Ekli dosyayı görüntüle 417190
Ters totemcnmYakışmadı gülüm 🥴