- 79,011
- 51,002
- 113
Şarkının sözleri çok hüzünlü paylaşamadım 🥺
Bol şanslar
Bol şanslar
Ekli dosyalar
-
135 KB Görüntüleme: 52
-
96.6 KB Görüntüleme: 50
BuŞarkının sözleri çok hüzünlü paylaşamadım 🥺
Bol şanslar
Minajla ayrı cardiyle ayrı langırt oynardım 😏😏@Black35 ortak Nicki Minaj mı Cardi mi
Üfffff ne diyorsun ya kafayı yersin ben Cardi konserlerin izlerken kalp krizi geçiriyorum Offset ne koymuştur buna laBu
Minajla ayrı cardiyle ayrı langırt oynardım 😏😏
Bol şanslar reisŞarkının sözleri çok hüzünlü paylaşamadım 🥺
Bol şanslar
Sağol reisBol şanslar reis
Valla yalandan kupon yapmam 10 tl bile bassam analiz yapıyorum Flashscore açıp son 5 6 maçlarını takip ederek bakıyorumYanliz varya bu kupon tam canli bomba gibi efsane
@SULLY bende koydum diyorÜfffff ne diyorsun ya kafayı yersin ben Cardi konserlerin izlerken kalp krizi geçiriyorum Offset ne koymuştur buna la
Haram@SULLY bende koydum diyor
Kardo bu Sakarya çalışmaya gelmeden önce şuan Sakaryadayım 1 ay önce fslan İstanbula gittim Beşiktaş a bi üni arkadaşıma akaretlerdeydik 2 kız 3 erkeğiz, 2 tane kız gece 3te zil zurna sarhoş Beşiktaşta sokak pilavcısının önünde Barn Festival oynuyorlar karıya dik dik bakmıyormuşum farkında değilim bi baktı bana ben de dedim sesinden anladım iyi işler değil bunlar dikkat et derim çok yüksek çevirme dedim karı bana sıkıntı yok 1 hafta önce 70 k koydum cano dedi ortalık fena karışmış köşebaşı slot çeviriyor yaşlısı genci
Ülkeye döviz koyuyoruz temizz, ulke elden gidiyorKardo bu Sakarya çalışmaya gelmeden önce şuan Sakaryadayım 1 ay önce fslan İstanbula gittim Beşiktaş a bi üni arkadaşıma akaretlerdeydik 2 kız 3 erkeğiz, 2 tane kız gece 3te zil zurna sarhoş Beşiktaşta sokak pilavcısının önünde Barn Festival oynuyorlar karıya dik dik bakmıyormuşum farkında değilim bi baktı bana ben de dedim sesinden anladım iyi işler değil bunlar dikkat et derim çok yüksek çevirme dedim karı bana sıkıntı yok 1 hafta önce 70 k koydum cano dedi ortalık fena karışmış köşebaşı slot çeviriyor yaşlısı genci
Valla ülke s... Mde bile değil ailem sevdiklerim ve kendim refah seviyesinde bş hayat yaşayayım da artık herkes kendi bkında boğulsun çünkü bu halk hakkediyorÜlkeye döviz koyuyoruz temizz, ulke elden gidiyor
Deme deme zaten boğa gibiyim delip geçicem karşıma çıkanı kuranıma yeminNez der susarım. Bol şans 😃