Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost / Bu Kupon Cardi B'ye Gelsin

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113
Yanliz varya bu kupon tam canli bomba gibi efsane

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113
1 saat once metroda bi hatun gördüm yanimda oturuyodu, sweet bonanza oynuyordu, harbi harbi bebekti bebek, millet ne hale gelmis @dost @SULLY

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113
Turkiyede kumar legalmi oldu ,

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113
Köpürürsün gluk gluk gluk 🤮

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
1 saat once metroda bi hatun gördüm yanimda oturuyodu, sweet bonanza oynuyordu, harbi harbi bebekti bebek, millet ne hale gelmis @dost @SULLY
Kardo bu Sakarya çalışmaya gelmeden önce şuan Sakaryadayım 1 ay önce fslan İstanbula gittim Beşiktaş a bi üni arkadaşıma akaretlerdeydik 2 kız 3 erkeğiz, 2 tane kız gece 3te zil zurna sarhoş Beşiktaşta sokak pilavcısının önünde Barn Festival oynuyorlar karıya dik dik bakmıyormuşum farkında değilim bi baktı bana ben de dedim sesinden anladım iyi işler değil bunlar dikkat et derim çok yüksek çevirme dedim karı bana sıkıntı yok 1 hafta önce 70 k koydum cano dedi ortalık fena karışmış köşebaşı slot çeviriyor yaşlısı genci

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,872
9,609
113
Kardo bu Sakarya çalışmaya gelmeden önce şuan Sakaryadayım 1 ay önce fslan İstanbula gittim Beşiktaş a bi üni arkadaşıma akaretlerdeydik 2 kız 3 erkeğiz, 2 tane kız gece 3te zil zurna sarhoş Beşiktaşta sokak pilavcısının önünde Barn Festival oynuyorlar karıya dik dik bakmıyormuşum farkında değilim bi baktı bana ben de dedim sesinden anladım iyi işler değil bunlar dikkat et derim çok yüksek çevirme dedim karı bana sıkıntı yok 1 hafta önce 70 k koydum cano dedi ortalık fena karışmış köşebaşı slot çeviriyor yaşlısı genci
Ülkeye döviz koyuyoruz temizz, ulke elden gidiyor

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,342
20,495
113
Nez der susarım. Bol şans 😃