- 79,035
- 51,015
- 113
Olası ihtimaller bol şansBugün bülten akacak diyorum zannımca her maç 3 4 gole ulaşır favoriler parçalar gibime geliyor yine de Galatasaray'ıma başarılar şimdiden.
Takipleyen 2 kişiye ulaşırım. Ekli dosyayı görüntüle 417191
Sağol dost bakalım şansımızı denedik maçlarda oran yok doğru düzgün aslında var da bizde 1.30 1.40a bascak para yok züğürt kuponları yapıyoruzOlası ihtimaller bol şans
Öylesi daha heyecanlıSağol dost bakalım şansımızı denedik maçlarda oran yok doğru düzgün aslında var da bizde 1.30 1.40a bascak para yok züğürt kuponları yapıyoruz
Aynı zamanda kârlı olur umarım durumlar berbat gülüyorum eğleniyorum da cepler delik moraller 0Öylesi daha heyecanlı![]()
Hadi inşallah kardeşim gönlünce olsunAynı zamanda kârlı olur umarım durumlar berbat gülüyorum eğleniyorum da cepler delik moraller 0
Eyvallah dost sağolHadi inşallah kardeşim gönlünce olsun
Sağol dayımBol şans dost
Hepsinin olasi var ama psv cok zor.bol sansBugün bülten akacak diyorum zannımca her maç 3 4 gole ulaşır favoriler parçalar gibime geliyor yine de Galatasaray'ıma başarılar şimdiden.
Bol şanslar reisBugün bülten akacak diyorum zannımca her maç 3 4 gole ulaşır favoriler parçalar gibime geliyor yine de Galatasaray'ıma başarılar şimdiden.
Geçmiş olsun reis