- 34,546
- 19,157
- 113
Son bir
Yav 4k 5k bu paralar hikaye gitsin o kadar gün gelcek 200k olcak yine sigara Arıcan gelsede gidiyo para zaten hayır goremiyon milli piyango çıksa belki biraz iş yapar orda kaybeden adam sovmuyo burda 200 lira kaybedrn 200 tane küfür ediyo o parada sana gelince bir skme yaramiyoHaklısın ama abi işte Türkiye'nin 4 yani denizle benim 4 yanım kumarcilarla dolu abimden tut akrabalarıma arkadaşlarıma kadar bırakmak zor oluyor geçen kuzenim yüzünden 4 k kaybettim arayıp bilinçaltima soktu
Betcoysa erken yansimaz bazen maçın bitmesini bekliyorlarOnun peşindeyim abi
TebriklerWon @Shellac yeşil
BetcoBetcoysa erken yansimaz bazen maçın bitmesini bekliyorlar
Hayırlı olsun dost geldi kubon
Haklısın abiYav 4k 5k bu paralar hikaye gitsin o kadar gün gelcek 200k olcak yine sigara Arıcan gelsede gidiyo para zaten hayır goremiyon milli piyango çıksa belki biraz iş yapar orda kaybeden adam sovmuyo burda 200 lira kaybedrn 200 tane küfür ediyo o parada sana gelince bir skme yaramiyo
30 üstüne tavsiyen var mı enişteAwq lisede poker oynardik öğle arasinda donercide nerden nereye bı gün 200 kivirdim bı kavga çıktı kimsed para yok 5 paket parliament aldık bı yemek soyledik gitti para haram paradan hayır gelmez bı tava soyledim internetten kapak yamuk tava yamuk kaliteli sözde ürün pahalı yaşı 20 25 olanlar bıraksın bu işleri artık daha da zaman kaybetmeyin
150 bile değil 146 paparada aylık limitlerim dolu 7-8 TL keser 138 kalır bana 33 sigara gerisini tekrar denemeye devamTebrikler 150 tl mi kazandık şimdi awq 1500 olsa siyirirdik
Fazla asilmayin prostat olursunuz demişti en son30 üstüne tavsiyen var mı enişte
Var enişte 30 üstü yumurtanın beyaziyla sarısını ayırıp güzelce gte yedircek30 üstüne tavsiyen var mı enişte
Çekimi de paylaş guzel bı yağ çek siteye ödemeler hızlı destek ekibi harika de al 20 freebetini150 bile değil 146 paparada aylık limitlerim dolu 7-8 TL keser 138 kalır bana 33 sigara gerisini tekrar denemeye devam
Var mı çekim paylaş bakayimÇekimi de paylaş guzel bı yağ çek siteye ödemeler hızlı destek ekibi harika de al 20 freebetini
Enişte çok gerginsin kaç k bıraktın bugün otur bi sakinleşÇekimi de paylaş guzel bı yağ çek siteye ödemeler hızlı destek ekibi harika de al 20 freebetini