- 79,035
- 51,015
- 113
Dayım hadi ama biliyoruz soğanı yumruğunla kırıp yanına köy biberiyle peynir yediğiniBu sabah canim hafif meyveli mouse cekti onunla basladim birazdan avokadolu salatami ve somonumu yiip ozel kirbaclamalara gecicem
Dayım hadi ama biliyoruz soğanı yumruğunla kırıp yanına köy biberiyle peynir yediğiniBu sabah canim hafif meyveli mouse cekti onunla basladim birazdan avokadolu salatami ve somonumu yiip ozel kirbaclamalara gecicem
Sansiniz bol olsun dostlar@ŞAH ve @Fterim1905 için yaptığım bir kupondur.
Onların adı şanslı gelir umarım bol şanslar
Werder B. - Frankfurt 2.5üst
Leverkusen - Union Berlin 2.5 üst
Feyenoord - Az Alkmar Kg var
Chelsea - Man. City 2.5 üst
Sağol reis nasılsın nabersin GörünmüyorsunSansiniz bol olsun dostlar
Cok barbarcaDayım hadi ama biliyoruz soğanı yumruğunla kırıp yanına köy biberiyle peynir yediğini
Bol şans@ŞAH ve @Fterim1905 için yaptığım bir kupondur.
Onların adı şanslı gelir umarım bol şanslar
Werder B. - Frankfurt 2.5üst
Leverkusen - Union Berlin 2.5 üst
Feyenoord - Az Alkmar Kg var
Chelsea - Man. City 2.5 üst
Hshshhahshshhshw sen bize barbar mı diyorsun dayım Zonguldaklıyız taşı bi vurmaya 2ye bölüyoruz he ayıktırayımCok barbarca
Sağol cano HoşgeldinBol şans
Hosbuldum ne var ne yokSağol cano Hoşgeldin
Aynı be devam öyle böyle çabalıyoruzHosbuldum ne var ne yok
Cok sukur dost iyiyim takiliyoruz sen nasılsınSağol reis nasılsın nabersin Görünmüyorsun
RastgelsinAynı be devam öyle böyle çabalıyoruz
Ben de Allaha şükür kötü sayılmaz aynı takılmacaCok sukur dost iyiyim takiliyoruz sen nasılsın
Senden ne var ne yokRastgelsin
Vakit öldürüyorum işte ne olsun boş boş takılıyorum 😂Senden ne var ne yok
Nerede yaşıyordun canoVakit öldürüyorum işte ne olsun boş boş takılıyorum 😂
Kocaeli GebzeNerede yaşıyordun cano
Sakaryadayım şuan ben de geçen Gebzedeydim marmarayla İstanbula gittim Beşiktaşa akaretlereKocaeli Gebze
Marmaray evimin dibinde 3 dk yürümeSakaryadayım şuan ben de geçen Gebzedeydim marmarayla İstanbula gittim Beşiktaşa akaretlere
Ne kadar şanslısın hop İstanbulMarmaray evimin dibinde 3 dk yürüme
Çok merkezi yerdeyim ya ulaşım kolay da trafik çok oluyor buralardaNe kadar şanslısın hop İstanbul