- 79,014
- 51,005
- 113
Asla sinirlenmem kim sinirliymiş kiAman bunu kimse sinirlendirmesin simdi aldığını rulette tek atar sonra buraya gelip hepimizi mokoko yapar 😂😂😂
Asla sinirlenmem kim sinirliymiş kiAman bunu kimse sinirlendirmesin simdi aldığını rulette tek atar sonra buraya gelip hepimizi mokoko yapar 😂😂😂
Sinirlenmemis halin bile sinirli cnmAsla sinirlenmem kim sinirliymiş ki
Bende bi agresyon var reis ya senelerdir, başıma çok iş açtı ama işte kontrol edemiyoruzSinirlenmemis halin bile sinirli cnm
Bir yolu var aslında 😂😂Bende bi agresyon var reis ya senelerdir, başıma çok iş açtı ama işte kontrol edemiyoruz
Söyle Allah icin neymişBir yolu var aslında 😂😂
Bunlara neden olan şeylerden uzak durmak aga 😂😂Söyle Allah icin neymiş
Vay ak 40 sene düşünsem aklıma gelir mi buBunlara neden olan şeylerden uzak durmak aga 😂😂
Ben bunun icin varım canım yaVay ak 40 sene düşünsem aklıma gelir mi bu
Aydınlandım canım süpersin bi roll açts kendimize gelelim çıkar şu dolarları artıkBen bunun icin varım canım ya
Buna suan ihtiyacı olan benim noraya kamp kurdum 8 saattir . Bobreklerimi koyucam simdi sahibindeneAydınlandım canım süpersin bi roll açts kendimize gelelim çıkar şu dolarları artık
Temsilci arıyorum bulsam biBuna suan ihtiyacı olan benim noraya kamp kurdum 8 saattir . Bobreklerimi koyucam simdi sahibindene
Bu saatte ne temsilcisi kanka 11 dakika daha beklicem ondan sonra ana baci söver rahatlarimTemsilci arıyorum bulsam bi
OclsryaBu saatte ne temsilcisi kanka 11 dakika daha beklicem ondan sonra ana baci söver rahatlarim
İşte ben de onu diyorumTebrikler dost
Hani yeşil deyil burası
Yesil boya bitmiş ondanİşte ben de onu diyorum
Ona da ben karısamamYesil boya bitmiş ondan
Sehl dostumuz uyudu ozamanİşte ben de onu diyorum
Canı sağolsunSehl dostumuz uyudu ozaman
Gerçi senin isim yeşil yazıyorCanı sağolsun