Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost | Gece Mix'i

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,621
62,841
113
Abi öyle olduktan sonra 3 alıcam derken 5 vereceksin sürekli deneye deneye riband da esas kral siakam onlarda ama formsuz başladı bu yıl boucher bencten var e poltl var anunoby var bunlar daha piyasaya çıkmadı biraz riband yüksek başladı o çocuk ama ileri doğru düşer asist te vanvlet vardı o gitti ama schroder geldi onun yerine yapamaz demiyorum yapar ama 82 maçta iki tanesinde çokta zorlama ha o gğn içinden gelir oynarsın gelirse gelir ama sürekli kovalama boşuna zor ihtimal onun gibi çok oyuncu var
Surekli kovalamiyorum la bro arada deniyorum.sabah bakdim td 41 orandi simdi bi sitede 50 attim 31 orandi baska bi sitede daha 50 attim 26ye dusdu.totali 27.5du dier siteden oynayana kdr 34 olmus

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,683
2,998
113
79 da kaldı malesef

Son düzenleme:

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,277
10,991
113
Surekli kovalamiyorum la bro arada deniyorum.sabah bakdim td 41 orandi simdi bi sitede 50 attim 31 orandi baska bi sitede daha 50 attim 26ye dusdu.totali 27.5du dier siteden oynayana kdr 34 olmus
Çocuk hayatında toplamda 160 nba maçı oynamış toplamda 33 maçta double double yapmış 1 triple double yapmış birde bu sezon 1 tane yapmış adamın td istatistiği yüzde 0.5 falan o adama 30 oran açmasınlar da kime açsınlar abi , sabonis gibi oyuncu geçen sezon 65 double double 15 td yapmış ona bile 4-5 oran açmaya başladılar sen imkansızı kovalıyorsun

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,035
51,015
113
Çocuk hayatında toplamda 160 nba maçı oynamış toplamda 33 maçta double double yapmış 1 triple double yapmış birde bu sezon 1 tane yapmış adamın td istatistiği yüzde 0.5 falan o adama 30 oran açmasınlar da kime açsınlar abi , sabonis gibi oyuncu geçen sezon 65 double double 15 td yapmış ona bile 4-5 oran açmaya başladılar sen imkansızı kovalıyorsun
Her maç oynuyorum sabo tobias harris ve porzi 2-3 tane triple wtar

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,035
51,015
113
@Daimon @Shellac
Bu çekilişleri çeken adama helal olsun ustam ne papara ne site çekilişleri, belki de forumun 3 senedir en aktif üyesiyim 1 tane ödül alamamışım çok ilginç derdim ödül almak değil ama bu kadar emek veren üyelere ufacıkta olsa bi jest yapılabilirdi