19 Ağu 2023 #141 dost 🪬 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 79,012 51,004 113 dost' Alıntı: Allah sizi de beni de yanına alsın en yakın zamanda Genişletmek için tıkla ... Hep beraber cehennemde yanalım ak takımı sizi takım otobüsünüz patlasın
dost' Alıntı: Allah sizi de beni de yanına alsın en yakın zamanda Genişletmek için tıkla ... Hep beraber cehennemde yanalım ak takımı sizi takım otobüsünüz patlasın
19 Ağu 2023 #142 dost 🪬 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 79,012 51,004 113 srdr16' Alıntı: O kadar haklısın ki büyük şanssızlık var Genişletmek için tıkla ... Aga hakkını helal et olmadı
srdr16' Alıntı: O kadar haklısın ki büyük şanssızlık var Genişletmek için tıkla ... Aga hakkını helal et olmadı
19 Ağu 2023 #143 srdr16 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,725 1,281 113 dost' Alıntı: Aga hakkını helal et olmadı Genişletmek için tıkla ... Dost benlik bir sey yok bos vaktim de takip ettim gelseydi adına cok sevincektim ama olmadi sıkma canini sen toparlarsin bi yerde şanssızlık her zaman devam etmez
dost' Alıntı: Aga hakkını helal et olmadı Genişletmek için tıkla ... Dost benlik bir sey yok bos vaktim de takip ettim gelseydi adına cok sevincektim ama olmadi sıkma canini sen toparlarsin bi yerde şanssızlık her zaman devam etmez