- 28,846
- 26,742
- 113
Lazio 1 gs 2 ben ajioya giriyorum kale bile diil sur sur .....osmanli suruTamam cano yapacak bir şey yok 24 saat beklicez
Lazio 1 gs 2 ben ajioya giriyorum kale bile diil sur sur .....osmanli suruTamam cano yapacak bir şey yok 24 saat beklicez
Bol şanslar 🙏Bol şanslar aksın goller 2 basket vardı mixledik.
De Graafschap ile FC Dordrecht arasında Pazartesi akşamı oynanacak maç, hava koşulları nedeniyle iptal edildi. KNVB yakında yeni bir oyun tarihi arayacak.@arkanabakma agam bu maçın akıbeti ne olur ki oynanır mı acaba
Vay bacısınıDe Graafschap ile FC Dordrecht arasında Pazartesi akşamı oynanacak maç, hava koşulları nedeniyle iptal edildi. KNVB yakında yeni bir oyun tarihi arayacak.
Bugüne kadar Kitchen Champion Division'da iptal edilen tek oyun bu.
tarihe geçmişsin @dost
bugün oynanmaz bu
Olan bizim paraya oldu o maç wonlayacsktıDe Graafschap ile FC Dordrecht arasında Pazartesi akşamı oynanacak maç, hava koşulları nedeniyle iptal edildi. KNVB yakında yeni bir oyun tarihi arayacak.
tarihe geçmişsin @dost
bugün oynanmaz bu
Bu gece kazandı sayılırDe Graafschap ile FC Dordrecht arasında Pazartesi akşamı oynanacak maç, hava koşulları nedeniyle iptal edildi. KNVB yakında yeni bir oyun tarihi arayacak.
tarihe geçmişsin @dost
bugün oynanmaz bu
vardır bir hayır boşver. tek maça kalmış kuponların tehlike biliyorsunOlan bizim paraya oldu o maç wonlayacsktı
Evet evetvardır bir hayır boşver. tek maça kalmış kuponların tehlike biliyorsun![]()
@Shellac won mu sayılacak şimdi bu aga sen biliyorsunDe Graafschap ile FC Dordrecht arasında Pazartesi akşamı oynanacak maç, hava koşulları nedeniyle iptal edildi. KNVB yakında yeni bir oyun tarihi arayacak.
tarihe geçmişsin @dost
bugün oynanmaz bu
Pavyon parası senden demek 🗡@Shellac won mu sayılacak şimdi bu aga sen biliyorsun
Onun da zamanı gelcekPavyon parası senden demek 🗡
Akşam bi kombine yapıp patlayak yine 🤣Onun da zamanı gelcek
Bende slotta üttürdümTekten yattım ya yine gece
Akşam bi kombine yapıp patlayak yine 🤣
Bu aralar bende slotta iyiyim genel olarak iyiyim de tekten patlamayı asla ihmal etmiyorum bi yarışma yapılsa forumda en çok tekten yatan benim ödül benim ak🤣🤣🤣Bende slotta üttürdüm
Feyenoord KG, Psg 2.5 veya 3.5 oynicam son bir maç daha eklicem ama karar veremedimMaçlarını bana da at kardo
Benim için günün maçı Lazio maçı 4 5 gol bekliyorum celtic yenebilir bile değişik şeyler olacak o maçtaFeyenoord KG, Psg 2.5 veya 3.5 oynicam son bir maç daha eklicem ama karar veremedim