- 79,011
- 51,002
- 113
Bütçemiz kısıtlı biliyorsunuz,o yüzden maç sayısı fazla olmak zorundaydı. @SabriBey @Taladro123 gelirse ulaşırım dostlar.

Bol sans broBütçemiz kısıtlı biliyorsunuz,o yüzden maç sayısı fazla olmak zorundaydı. @SabriBey @Taladro123 gelirse ulaşırım dostlar.
Ekli dosyayı görüntüle 458914Ekli dosyayı görüntüle 458915
Sağol canım mecbur salladık birkaç maç gelirse böyle gelsin yok ki şöyle tekli 2li oynıcak paraBol sans bro
Duzelicez be yakindir 😂Sağol canım mecbur salladık birkaç maç gelirse böyle gelsin yok ki şöyle tekli 2li oynıcak para
Valla aga cebimde en ölüsü kartlar 10 k para olurdu bilemedin 5 6 k ne kartlar kaldı ne para, pedere çok destek oldum bu ayDuzelicez be yakindir 😂
Aile önce gelir yapcak bisey yok . Bizdede var ama peder yuzunden yok gibi goruyoruz arafta kaldik 😂Valla aga cebimde en ölüsü kartlar 10 k para olurdu bilemedin 5 6 k ne kartlar kaldı ne para, pedere çok destek oldum bu ay
Sağol agam sana daBol şans rapçi muro
Bol şanslar dostBütçemiz kısıtlı biliyorsunuz,o yüzden maç sayısı fazla olmak zorundaydı. @SabriBey @Taladro123 gelirse ulaşırım dostlar.
Ooooo sabri bey sen nerdesin be 😂Bol şanslar brom, inşallah gelir 🍀 🍀
bol şanslarBütçemiz kısıtlı biliyorsunuz,o yüzden maç sayısı fazla olmak zorundaydı. @SabriBey @Taladro123 gelirse ulaşırım dostlar.
Buralardayım brom biraz rahatsızdım 2-3 gündür çok aktif olamadımOoooo sabri bey sen nerdesin be 😂
Gecmis olsun bro dikkat et salgin var bayaBuralardayım brom biraz rahatsızdım 2-3 gündür çok aktif olamadım![]()
Sağol brom 🙏🙏Gecmis olsun bro dikkat et salgin var baya