Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet dost | İyi ki Doğdum 🎂🎉🥳

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,498
43,285
113
Selam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Birde doğum günü bonuslarını paylaşabilecek listesi olan biri varsa çok müteşekkir kalırım.
şimdiden herkese teşekkürler.
Bol şanslar bol kazançlar.
nice senelere dost dost

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,302
10,484
113
Yeni yaşın sana sağlık huzur ve mutluluk getirsin dost.Nice sağlıklı yaşlara @dost

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,157
3,166
113
Selam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Birde doğum günü bonuslarını paylaşabilecek listesi olan biri varsa çok müteşekkir kalırım.
nice senelere kardeşimm 🎉

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
🍺🍻🥂🍷🥃🍹🍾 iyi ki dogdun gardaş

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,068
266
83
Yeni yaşın Mutluluk, bereket, çok para getirsin inş

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,851
1,627
113
vay be forumda ilk gördüğüm isim 4 yil gecmis ustunden mutlu yıllara

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,003
1,941
113
Mutlu yıllar

korelli6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
349
225
43
Dost marka sütü de çok severim bu arada dost iyi ki doğdun tekrardan.