- 10,393
- 3,320
- 113
170 2 dk 11 lazım
Bol şansBol şanslar
PekinSite adı ne reis bonus dan dolayı soruyorum yuzde 50 freebet var sanırım
Ne şansı ak şans falan yok bşzdeBol şans
Grcmiş olsn😑Ne şansı ak şans falan yok bşzde
Az kaldı az fena s... Cem bu kumarı az kaldıGrcmiş olsn😑
Hep ölw die die donsuz kalıoz😂Az kaldı az fena s... Cem bu kumarı az kaldı
1 buçuk aydır böyleyim ondan önce akmasa ds damlıyordu haftalık en azından 2 3 k şuan hiç yok o yüklü kayıp beni mahvetti belim doğrulmuyor başımda peder olmasa halim vahim adam ne bok yersem yiyim ödüyor krediyi ekstreyi borçları, kumsr oynadığımı bile bile, en çokta ona üzülüyorum bizden adam olmazHep ölw die die donsuz kalıoz😂
Adam olsak kumarla işimiz ne ak1 buçuk aydır böyleyim ondan önce akmasa ds damlıyordu haftalık en azından 2 3 k şuan hiç yok o yüklü kayıp beni mahvetti belim doğrulmuyor başımda peder olmasa halim vahim adam ne bok yersem yiyim ödüyor krediyi ekstreyi borçları, kumsr oynadığımı bile bile, en çokta ona üzülüyorum bizden adam olmaz
Diyorki yeğen bu hayatı ben senden önce yaşadım ne yaparsan yanındayım sende beni anla bırak akıllan diyor1 buçuk aydır böyleyim ondan önce akmasa ds damlıyordu haftalık en azından 2 3 k şuan hiç yok o yüklü kayıp beni mahvetti belim doğrulmuyor başımda peder olmasa halim vahim adam ne bok yersem yiyim ödüyor krediyi ekstreyi borçları, kumsr oynadığımı bile bile, en çokta ona üzülüyorum bizden adam olmaz
Adamsin baskan ne diyeyim en azindan hatalarini kabullenmissin1 buçuk aydır böyleyim ondan önce akmasa ds damlıyordu haftalık en azından 2 3 k şuan hiç yok o yüklü kayıp beni mahvetti belim doğrulmuyor başımda peder olmasa halim vahim adam ne bok yersem yiyim ödüyor krediyi ekstreyi borçları, kumsr oynadığımı bile bile, en çokta ona üzülüyorum bizden adam olmaz
Biliyorum da işte olmuyor, silemiyorum kafamdan bazı şeyleri ben takıntılı bir insanım, alkol sigara ve kumar üçlüsünü bırakamıyorum, daha kötü alışkanlıklarım da vardı onları bıraktım, peder o yüzden bunlara pek takılmıyor ama sigara bi yana alkol ve kumar beni bitiriyormiçten içe , haftada 4-5 gün içmeden duramıyorum eve geliyorum sarhoş adam diyor 24 yaşında adama benziyor musun sen hiç bi kendine bak 40 yaşında berduşlar gibi içiyorsun kumar oynuyorsun eve gelşyorsun diyor haklı, üzülüyorum sonra yine aynı devam ediyorum durduramıyorumDiyorki yeğen bu hayatı ben senden önce yaşadım ne yaparsan yanındayım sende beni anla bırak akıllan diyor
alkolü bırak kumarda kazancın artar eskiye göre daha önce de dedim çakır keyfken bile oynanmaz kumar ayık olman lazım tamamenBiliyorum da işte olmuyor, silemiyorum kafamdan bazı şeyleri ben takıntılı bir insanım, alkol sigara ve kumar üçlüsünü bırakamıyorum, daha kötü alışkanlıklarım da vardı onları bıraktım, peder o yüzden bunlara pek takılmıyor ama sigara bi yana alkol ve kumar beni bitiriyormiçten içe , haftada 4-5 gün içmeden duramıyorum eve geliyorum sarhoş adam diyor 24 yaşında adama benziyor musun sen hiç bi kendine bak 40 yaşında berduşlar gibi içiyorsun kumar oynuyorsun eve gelşyorsun diyor haklı, üzülüyorum sonra yine aynı devam ediyorum durduramıyorum
Senin bir an önce evlenmen lazım dost başka türlü durdurulamazsin o alkolü bende her gece sibaranakadar icigordumBiliyorum da işte olmuyor, silemiyorum kafamdan bazı şeyleri ben takıntılı bir insanım, alkol sigara ve kumar üçlüsünü bırakamıyorum, daha kötü alışkanlıklarım da vardı onları bıraktım, peder o yüzden bunlara pek takılmıyor ama sigara bi yana alkol ve kumar beni bitiriyormiçten içe , haftada 4-5 gün içmeden duramıyorum eve geliyorum sarhoş adam diyor 24 yaşında adama benziyor musun sen hiç bi kendine bak 40 yaşında berduşlar gibi içiyorsun kumar oynuyorsun eve gelşyorsun diyor haklı, üzülüyorum sonra yine aynı devam ediyorum durduramıyorum