Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost | Kasa 100 +50 Freebet Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,072
3,250
113
Site adı ne reis bonus dan dolayı soruyorum yuzde 50 freebet var sanırım

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Hep ölw die die donsuz kalıoz😂
1 buçuk aydır böyleyim ondan önce akmasa ds damlıyordu haftalık en azından 2 3 k şuan hiç yok o yüklü kayıp beni mahvetti belim doğrulmuyor başımda peder olmasa halim vahim adam ne bok yersem yiyim ödüyor krediyi ekstreyi borçları, kumsr oynadığımı bile bile, en çokta ona üzülüyorum bizden adam olmaz

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
1 buçuk aydır böyleyim ondan önce akmasa ds damlıyordu haftalık en azından 2 3 k şuan hiç yok o yüklü kayıp beni mahvetti belim doğrulmuyor başımda peder olmasa halim vahim adam ne bok yersem yiyim ödüyor krediyi ekstreyi borçları, kumsr oynadığımı bile bile, en çokta ona üzülüyorum bizden adam olmaz
Adam olsak kumarla işimiz ne ak

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,736
15,772
113
Diyorki yeğen bu hayatı ben senden önce yaşadım ne yaparsan yanındayım sende beni anla bırak akıllan diyor

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,537
6,726
113
Adamsin baskan ne diyeyim en azindan hatalarini kabullenmissin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Diyorki yeğen bu hayatı ben senden önce yaşadım ne yaparsan yanındayım sende beni anla bırak akıllan diyor
Biliyorum da işte olmuyor, silemiyorum kafamdan bazı şeyleri ben takıntılı bir insanım, alkol sigara ve kumar üçlüsünü bırakamıyorum, daha kötü alışkanlıklarım da vardı onları bıraktım, peder o yüzden bunlara pek takılmıyor ama sigara bi yana alkol ve kumar beni bitiriyormiçten içe , haftada 4-5 gün içmeden duramıyorum eve geliyorum sarhoş adam diyor 24 yaşında adama benziyor musun sen hiç bi kendine bak 40 yaşında berduşlar gibi içiyorsun kumar oynuyorsun eve gelşyorsun diyor haklı, üzülüyorum sonra yine aynı devam ediyorum durduramıyorum

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Biliyorum da işte olmuyor, silemiyorum kafamdan bazı şeyleri ben takıntılı bir insanım, alkol sigara ve kumar üçlüsünü bırakamıyorum, daha kötü alışkanlıklarım da vardı onları bıraktım, peder o yüzden bunlara pek takılmıyor ama sigara bi yana alkol ve kumar beni bitiriyormiçten içe , haftada 4-5 gün içmeden duramıyorum eve geliyorum sarhoş adam diyor 24 yaşında adama benziyor musun sen hiç bi kendine bak 40 yaşında berduşlar gibi içiyorsun kumar oynuyorsun eve gelşyorsun diyor haklı, üzülüyorum sonra yine aynı devam ediyorum durduramıyorum
alkolü bırak kumarda kazancın artar eskiye göre daha önce de dedim çakır keyfken bile oynanmaz kumar ayık olman lazım tamamen

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,736
15,772
113
Senin bir an önce evlenmen lazım dost başka türlü durdurulamazsin o alkolü bende her gece sibaranakadar icigordum

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,736
15,772
113
Kumar vardı ama iddia oynardım kahve alışkanlığım 20 li yaşlarda son bulmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...