- 79,011
- 51,002
- 113
Anlamasım abiYa ona gore bi eglence bu sekilde yazmak yada kafayi cekip cekip foruma geliyor
Anlamasım abiYa ona gore bi eglence bu sekilde yazmak yada kafayi cekip cekip foruma geliyor
Ulaşcaz hedefee reşssSıkıntı yok reis gönlünce takılsın dost
Bn bise demedimki zaten bro bende hep bu sekil goruyorum bu sekilde dusunuyorum ama durumu iyi deil o belliSıkıntı yok reis gönlünce takılsın dost
Anlamadiysan niye kiziyosun kardeslikAnlamasım abi
Evett iyideğilğmmn abi sen masılsıjBn bise demedimki zaten bro bende hep bu sekil goruyorum bu sekilde dusunuyorum ama durumu iyi deil o belli
Estağfirullahhn abi ne haddime sana kızmaskj babam yaşında adamsınAnlamadiysan niye kiziyosun kardeslik
Allah beter etmesin sukur diyelimEvett iyideğilğmmn abi sen masılsıj
Sebep vardır kardeşim herşeydeBn bise demedimki zaten bro bende hep bu sekil goruyorum bu sekilde dusunuyorum ama durumu iyi deil o belli
Kizdim emojisi attin msjima.baban o kdr gencmiEstağfirullahhn abi ne haddime sana kızmaskj babam yaşında adamsın
Bünyem kaldırıyor kral bizza sulu kuru içiyorzosbol sans kardesım
ama bunyen kaldırmıyorsa ıcme sana zarar verır
Sen nite beni üzüyojrsujBence ayak parmaklarıyla yazıyo
Sen çok tehlikelisin😁😁Bence ayak parmaklarıyla yazıyo
47 yaşında abi işte babanmn lafın gelişi dedimKizdim emojisi attin msjima.baban o kdr gencmi
Sağıl abi sananda bol şansllarNeyze ben cikdim burdan birakin eglensin cocuk bol sans sana kardes
Daha hiçbişey görmedinSen çok tehlikelisin😁😁
Arasan bulursun kusur herşeyde yalnızlığım hariç küsüm herşeyleSen nite beni üzüyojrsuj