- 79,012
- 51,004
- 113
Geldiyse bakşye gelincet 2. Adım geliyor 3 adımda bitecek inşallakhhg
Gerek yok dostBu gelmesee kuran çarpsın kırcam telefonu da
Gelşryse evetGerek yok dost
Guzel kardesim ben bunların 10 kat fazlasını yaşadım emin ol ama Böyle sürekli sürekli kendine bunları hatirlatarak bi sonuca varamazsın önüne bakcaksın ne olduysa kendine oldu ya daha kötüsü olsaydı toparlamaya bakcaksın artıkZatennb yakıda alcam bir tefeciden para var yok giricemb 4 senelik sebgilimden ayrıldımnb hiç iyi değilim onur reis nben anla beni kaderimiz kötü
Kardeşin miyimGuzel kardesim ben bunların 10 kat fazlasını yaşadım emin ol ama Böyle sürekli sürekli kendine bunları hatirlatarak bi sonuca varamazsın önüne bakcaksın ne olduysa kendine oldu ya daha kötüsü olsaydı toparlamaya bakcaksın artık
AteşleGuzel kardesim ben bunların 10 kat fazlasını yaşadım emin ol ama Böyle sürekli sürekli kendine bunları hatirlatarak bi sonuca varamazsın önüne bakcaksın ne olduysa kendine oldu ya daha kötüsü olsaydı toparlamaya bakcaksın artık
Harbi deli edicen kendini@SULLY hatırlıyor ksuujn 4 dk da 7 sayı atammamıştı milwaukeyi kaç bin param kaçmıştı aklıma geldşk
Yarasın yeğen3.50 dk bar bitmesine ben bir sek daha atıp geliyorıukm reşssler
Delirdşm zatennya mahkeme var 5 mayısta daha önüö çok dolu fena karıştıkjHarbi deli edicen kendini
EyvallajhhBol şanslar dost
Gelmese de gerek yok dost canını sıkma hiç bir şey içinGelşryse evet
Allah yardımcımız olsunDelirdşm zatennya mahkeme var 5 mayısta daha önüö çok dolu fena karıştıkj
Evet oynamayacağım bu maçaa2. Çeyrek bu kadar hızlı geçmez bence yavaşlarlar
Gel sen İstanbul'a yanıma kafayı dağitalim bir kaç gün seninDelirdşm zatennya mahkeme var 5 mayısta daha önüö çok dolu fena karıştıkj
Kırmızı ışıkta adama vurdum ben 2 ay önce adam sakat kaldı onun davasına görüşceknb ama kırmızı ışık olmadığı için avukat sen haklısın dedikm temiz çıkarkmAllah yardımcımız olsun
Neresisndedin kralGel sen İstanbul'a yanıma kafayı dağitalim bir kaç gün senin
Edicek teselli bulamiyorum help @AndersonTaliscaKırmızı ışıkta adama vurdum ben 2 ay önce adam sakat kaldı onun davasına görüşceknb ama kırmızı ışık olmadığı için avukat sen haklısın dedikm temiz çıkarkm