- 12,398
- 6,510
- 113
Yazdığın gibi gelsinMonaco 3. Çeyrek 4 sayı fark yemes
Yazdığın gibi gelsinMonaco 3. Çeyrek 4 sayı fark yemes
Bol şans yeğenBundan sonra son 1 adım yapcam gelirsel
Müdür kabalalık, trafik, hayat pahalılığı, kirli hava İstanbul'da olan herşeyden uzak burası. Erenköy'de doğdum büyüdüm ben orasının nüfusu bile karıştı nefret ettim artık istanbuldanGözünü seveyim İstanbul'un reis Didim nere
Hadi bol şansMonaco 3. Çeyrek 4 sayı fark yemes
Aydın iyidir dost. Didim güzeldir..Müdür kabalalık, trafik, hayat pahalılığı, kirli hava İstanbul'da olan herşeyden uzak burası. Erenköy'de doğdum büyüdüm ben orasının nüfusu bile karıştı nefret ettim artık istanbuldan
Şaka yapıyorum kardeşim aslen denizliliyim 1/1.5 saat memlekete çok sevdiğim yerlerdendir söke Didim Davutlar iyi bilirim orayıMüdür kabalalık, trafik, hayat pahalılığı, kirli hava İstanbul'da olan herşeyden uzak burası. Erenköy'de doğdum büyüdüm ben orasının nüfusu bile karıştı nefret ettim artık istanbuldan
Aynen hocam her sene gelirim ailemin yanına biraz Temmuz Ağustos'u kalabalık oluyo ama ona da katlanıcaz fazla dışarı çıkmayarakAydın iyidir dost. Didim güzeldir..
Gel hocam sen de bırak istanbulu 😀 kaçan kurtarsın kendiniŞaka yapıyorum kardeşim aslen denizliliyim 1/1.5 saat memlekete çok sevdiğim yerlerdendir söke Didim Davutlar iyi bilirim orayı
İşimiz gücümüz evimiz barkimiz burada şimdilik doydugumuz yer emekli olduk eyt ile inşallah ölmez sağ olursam birkaç yıla döneceğim memleketeGel hocam sen de bırak istanbulu 😀 kaçan kurtarsın kendini![]()
Bekle başlamadı enerjini boşa harcamaHaydi monaco
Tamamen kurtulmuş sayılmam hala acısını çekiyorum ufaktanKurtulduğuna sevindim
Tmm o zamanBekle başlamadı enerjini boşa harcama
NeyinacısıTamamen kurtulmuş sayılmam hala acısını çekiyorum ufaktan
Sen ciddi misinİşimiz gücümüz evimiz barkimiz burada şimdilik doydugumuz yer emekli olduk eyt ile inşallah ölmez sağ olursam birkaç yıla döneceğim memlekete
Noktasına kadarSen ciddi misin
Maddi manevi kayıplar arkadaşlarımın ölümü fiziksel yaralar ruhen çöküşler ebediyen kalıcı izler kronik rahatsızlıklar vs vsNeyinacısı
Mn +20 yaş kitledin banaNoktasına kadar
Bol şanslar reisSelamınbaleyjümm bol şanslar 3 jişite ulaşırız hedefte ılaşabşlirsek
En güzeli hocam sevindim senin ve ailen adınaİşimiz gücümüz evimiz barkimiz burada şimdilik doydugumuz yer emekli olduk eyt ile inşallah ölmez sağ olursam birkaç yıla döneceğim memlekete