- 7,787
- 4,349
- 113
Bol sanslarBol şanslar gelirse biter Ekli dosyayı görüntüle 422622
Bol sanslarBol şanslar gelirse biter Ekli dosyayı görüntüle 422622
won olsun bol şansBol şanslar gelirse biter Ekli dosyayı görüntüle 422622
Bakiye yok ki dost bastık 209uŞu iki maçı incele bence kral. Hani karışıyo gibi olmayayım ama tavsiye
Lodz maçına oynandı zatenŞu iki maçı incele bence kral. Hani karışıyo gibi olmayayım ama tavsiye
Polonia 0.5 üst aldık zatenŞu iki maçı incele bence kral. Hani karışıyo gibi olmayayım ama tavsiye
Bol şans cano ihtiyacın olacak 😅Bol şanslar gelirse biter Ekli dosyayı görüntüle 422622
Çok ihtiyacımız varBol şans cano ihtiyacın olacak 😅
Sen kuponu basmadan yollamıştım da anca upload etmiş. Görmedim yani 😃 ama sende lodz maçını yakalamışın gönüller bir😃Polonia 0.5 üst aldık zaten
Haydi bakalım dep atar umarımSen kuponu basmadan yollamıştım da anca upload etmiş. Görmedim yani 😃 ama sende lodz maçını yakalamışın gönüller bir😃
Dep atacak2 oldu lodz bize yaramıyor
Atar mı khpe çocukları 90+25 oynansa gelmez şimdigol beklemiyorken yağdırırsın gol bekliyoruz hadi la
@keskin4455 hatırlıyon mu dayım bu maçı 🤣🤣Geçen nba maçına alt oynadım sezon öncesi maçına maç uzadı yine alt oldu sonra 2.kez uzadı🤣🤣
Son hücumda 3 lük yesede gelcek kupon 3 + faul olmustu benimde o zirveGeçen nba maçına alt oynadım sezon öncesi maçına maç uzadı yine alt oldu sonra 2.kez uzadı🤣🤣
O da çok can yakarSon hücumda 3 lük yesede gelcek kupon 3 + faul olmustu benimde o zirve