- 79,011
- 51,002
- 113
Evet arkadaşlar 19 TL'yi 500 bin TL yapacağım bugün hayatımın değişeceği gün.
Takipçilere birkaç k atarım.
Bol şanslar
Bol şanslar
Bol sans kardesim bence o hedefe ulasirsan bir çeşme yaptır yada baskente heykelini yaptir golgesinde serinleyelim 😁Evet arkadaşlar 19 TL'yi 500 bin TL yapacağım bugün hayatımın değişeceği gün.
Bol şanslar
UZHSHAHAHHAHAHAHAHSHSHSHSHSHSBol sans kardesim bence o hedefe ulasirsan bir çeşme yaptır yada baskente heykelini yaptir golgesinde serinleyelim 😁
Şüphen mi var abim otur izleBol sans kardesim bence o hedefe ulasirsan bir çeşme yaptır yada baskente heykelini yaptir golgesinde serinleyelim 😁
Kasa 19 k sandımEvet arkadaşlar 19 TL'yi 500 bin TL yapacağım bugün hayatımın değişeceği gün.
Bol şanslar
10 dakikaya 19 kKasa 19 k sandım
Bir ara 3-5 klardan denedim daha k basmak yok kuponlaraKasa 19 k sandım
Reis bu sitede kazanç sınrı var diye biliyorumEvet arkadaşlar 19 TL'yi 500 bin TL yapacağım bugün hayatımın değişeceği gün.
Bol şanslar
Sıkıntı yok çekip başka yerden devam ederim 500k içinReis bu sitede kazanç sınrı var diye biliyorum
Hahahahahahshah ne adamsın kral 500 k yaptık çekmesi kaldı 500 TL yapsak kâr 😆😆Reis bu sitede kazanç sınrı var diye biliyorum
Çekersin deSıkıntı yok çekip başka yerden devam ederim 500k için
20 katı biliyorum ondan dedim 400 yapıyor 500 yapmak için uğraşma 😂Hahahahahahshah ne adamsın kral 500 k yaptık çekmesi kaldı 500 TL yapsak kâr 😆😆
Günlük freespinden 19 TL çıktı önceki gün yatırım yapmıştık da 😆😆😆Çekersin de
20 katı biliyorum ondan dedim 400 yapıyor 500 yapmak için uğraşma 😂
Şansın daim olsun kardeşim enerjim olsa desteklerdim malesef şuan nanayımBir ara 3-5 klardan denedim daha k basmak yok kuponlara
Düşünmen yeter dost can sıkıntısına açtık öylesineŞansın daim olsun kardeşim enerjim olsa desteklerdim malesef şuan nanayım
Can sıkıntısı diye başlar hop bi bakmışsın 500k sabredebilirsen tabiDüşünmen yeter dost can sıkıntısına açtık öylesine